TOKİ'den 4 İlde Kurasız Konut Satış İlanları! 14 Bin TL Peşin, Kalanı 394 TL Taksitle

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yeni çekilişsiz, kurasız açık satış ilanları yayımlandı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yeni çekilişsiz, kurasız açık satış ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlar kapsamında aralarında Bilecik, Amasya, Denizli ve Kırşehir illerinin yer aldığı 4 ilde çekilişsiz, kurasız açık satış yöntemi ile ev sahibi olma imkanı sunuldu.

TOKİ KIRŞEHİR KINDAM MAHALLESİ ALT GELİR GRUBU KONUT SATIŞ İLANI (140 Konut)

TOKİ Kırşehir konut projesi kapsamında 140 adet konut alt gelir grubu için satışa sunuluyor. Konut projesinde yer alan evler için başvurular Halkbank Kırşehir şubeleri üzerinden satışa sunulacak. Proje için başvurular 22 Şubat 2021 tarihi itibari ile başlayacak. Başvuruda bulunmak isteyen kişilerden talep edilen en düşük peşinat tutarı 19 bin 899 TL olarak belirlenirken en düşük aylık taksit tutarı ise 810,60 TL olarak belirlenid.

TOKİ BİLECİK SÖĞÜT KAYHAN MAHALLESİ 117 ADET KONUT VE 1 ADET BÜFE İŞİ ALTGELİR GRUBU TOPLU KONUT UYGULAMASI PROJESİ (5 ADET KONUT)

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Bilecik'te inşa edilen Söğüt Kayhan Mahallesi alt gelir grubu konut projesinde elde kalan 5 adet 1+1 konut çekilişsiz, kurasız olarak satışa sunuldu. Proje için başvuru tarihi 15 Şubat 2021 olarak ilan edilirken başvurular Ziraat Bankası Söğüt Bilecik şubesi üzerinden kabul edilecek.



Projede satışa sunulan konutlar için en düşük peşinat tutarı 14 bin 186 TL olarak belirlenirken en düşük aylık taksit tutarı da 394 TL olarak belirlendi. Konutlar başvuru önceliğine göre satılacağı için ilk başvuru yapan kişiler ev sahibi olma imkanı elde edecekler.

Buna ek olarak Amasya İli, Hamamözü İlçesi, Hamamözü Mahallesi 106 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi toplu konut projesi kapsamında 14 adet 2+1 konut ve 12 adet 3+1 konut olmak üzere 26 adet konut T.C. Ziraat Bankası A.Ş. / Hamamözü Şubesi aracılığı ile 16 Şubat – 30 Haziran 2021 tarihleri arasında satışa sunuluyor.

Denizli Bekilli ilçesi Bahçeli Mahallesi Toplu Konut Projesi kapsamında a 21 adet konut;ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 22 Şubat 2021 - 30 Haziran 2021 tarihleri arasında Açık Satışa sunuluyor. Başvurular Ziraat Bankası Denizli Bekilli şubesi üzerinden kabul edilecek.

Emlak365.com

TOKİ Haberleri