TOKİ'den Emeklilere Özel Konut Satışı: 687 Liradan Başlayan Taksitlerle Sıfır Ev Sahibi Olma İmkanı

TOKİ emeklilere özel konut projeleri ile cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. TOKİ tarafından yayımlanan yeni konut projeleri kapsamında sadece 687 TL taksitle sıfır ev sahibi olma imkanı sunuldu. TOKİ Çorum Merkez Kuruçay konut projesi başvuru şartları ve merak edilen detaylar haberimizde!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ emeklilere özel konut satış ilanları yayımlamaya devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesine dahil edildikten sonra alt gelir grubu toplu konut projelerine ağırlık veren TOKİ yeni ilan duyuruları ile başvuruları alıyor.

Alt gelir grubu konut projelerinin yanı sıra emeklilere ve engellilere özel konut projeleri de gerçekleştiren TOKİ düşük konut peşinatı ve aylık taksit ödemeleri ile emeklilere kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunuyor.

TOKİ ÇORUM MERKEZ KURUÇAY TOPLU KONUT PROJESİ EMEKLİLER ÖZEL SATIŞ İLANI YAYIMLANDI!

Kurumun resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuru kapsamında TOKİ Çorum Kuruçay konut projesi için başvuru sürecinin başladığı ilan edildi. Projeden sadece emekli olan kişiler yararlanabilecek.



Proje kapsamında 2+1 alt gelir grubu 305 adet konut ve 3+1 orta gelir grubu 132 adet konut olmak üzere toplamda 438 adet konut satışa sunuldu. Konutlar gelecek olan başvuru sayısının satışa sunulan konut sayısını aşması durumunda kuralı olarak satışa sunulacak.

TOKİ emekli konut projesi başvurusu bu projeye özel olarak Halkbank Çorum şubeleri üzerinden 16 Nisan 2021 tarihine kadar, e devlet üzerinden ise 15 Nisan 2021 tarihine kadar kabul edilecek.

Çorum Kuruçay TOKİ emekli evleri konut projesi için en düşük konut fiyatı 2+1 konut tipinde 159 bin 581 lira olarak belirlenirken en düşük aylık taksit tutarı ise 780 liradan başladı. 3+1 konutlarda ise en düşük konut fiyatı 206 bin 317 lira olarak belirlenirken en düşük aylık konut taksit tutarı ise 687 lira olarak ilan edildi.

TOKİ Haberleri