TOKİ'den Kocaeli İzmit'te 535 Ucuz Konut Projesi İçin İhale Süreci Tamamlandı!

TOKİ Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ucuz konut seferberliği kapsamında çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken özellikle de alt gelir grubu sayesinde vatandaşlar kira öder gibi ev sahibi olma imkanı yakalıyorlar.

TOKİ Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ucuz konut seferberliği kapsamında çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken özellikle de alt gelir grubu sayesinde vatandaşlar kira öder gibi ev sahibi olma imkanı yakalıyorlar. Süreçte bugün 535 adet ucuz konut satışı yapılacağı Kocaeli İzmit konut projesi için ihale süreci tamamlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesine dahil edildikten sonra alt gelir grubu ucuz konut projelerine ağırlık vermeye başlayan TOKİ 100 bin sosyal konut projesi yanı sıra diğer alt gelir grubu projeleri için de ihale süreçlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.



Bunlardan biri de bugün gerçekleştirildi ve Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 1. Bölge 535 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi koronavirüs tedbirleri kapsamında e ihale yöntemi ile yapıldı.



KOCAELİ İZMİT SEKBANLI SEPETÇİ PROJE ALANI 1. BÖLGE KONUT PROJESİ İHALESİ YAPILDI!



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan "Kocaeli İzmit'te inşa edeceğimiz 535 konutumuzun ihalesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında e-İhale yöntemiyle bugün yapıldı" sözleri ile Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 1. Bölge 535 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesinin tamamlandığı açıklandı.



Bugün saat 14:30 itibari ile başlanılan ihale kapsamında Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 1 Bölge 535 Adet Konut, 1’ er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile gerçekleştirildi. Tamamlanan ihale kapsamında TOKİ yönetimi tarafında ihaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalanacak.



Sözleşmenin karşılıklı olarak imzalanmasının ardından TOKİ inşaatın başlaması için yer teslimini gerçekleştirecek. Projenin bitiş tarihi ise yer teslimini takip eden 550. iş günü olarak açıklandı.



Emlak365.com

TOKİ Haberleri