TOKİ'den Nevşehir Acıgöl'e 140 Konutluk Yeni Proje!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yeni projelere start verildi. TOKİ'den verilen bilgiye göre Nevşehir Acıgöl'de 140 konutluk yeni projeye başlanılıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Türkiye'nin 81 ilinde projelerine hız kesmeden devam ediyor. İnşaat çalışmalarının aksamadan sürdürğü TOKİ projelerine şimdi yeni projeler de ekleniyor. TOKİ tarafından yayınlanan ihale ilanlarına göre yeni projelerden birisi de Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde gerçekleştirilecek.

NEVŞEHİR'E 140 KONUTLUK TOKİ PROJESİ

TOKİ'nin Nevşehir Acıgöl'de gerçekleştireceği yeni konut projesi için yapılacak olan ihalenin 18 Haziran 2021'de saat 14:00'da gerçekleştirileceği bildirildi. 140 konutun inşa edileceği projenin ihalesi tamamlanıp ihaleyi kazanan şfirmanın belirlenmesinin ardından yapılacak yer teslimi ile inşaat çalışmalarına başlanacak. Nevşehir Bahçeli 140 Konut TOKİ Projesi içerisinde 2 adet de işyeri inşa edilecek.

450 GÜN İÇERİSİNDE BİTİRİLECEK

TOKİ'nin yayımladığı ihale ilanına göre Nevşehir Acıgöl'de yapılacak olan konut projesinin ihalesini kazanan firma yer tesliminin ardından 450 gün içerisinde projenin tamamını bitirmekle yükümlü olacak. TOKİ'de 450 gün sonra hak sahiplerine bu konutları teslim edecek.

TOKİ'den verilen ihale bilgilerine göre yapılacak olan ihale TOKİ Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek. İhaleye katılabilmek şartları TOKİ tarafından kamuoyuna ilan edildi. Katılımcılar ihaleye e-teklif verebilecekler. Ekonomik açıdan en avantajlı teklifin belirlenmesinde sadece fiyat esası ile hareket edilecek.

İhaleye katılmak isteyen gerçek veya tüzel kişiler ihale dökümanını EKAP üzerinden görebilecekler. TOKİ'nin bu ihalesine yalnızca yerli katılımcılar katılabilecek. İhaleye teklif vermek isteyenlerin e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dökümanını indirmeleri gerekecek. Teklifler yine EKAP üzerinden hazırlandıktan sonra yine EKAP üzerinden gönderilecek. İhaleye katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler teklişf ettileri bedel üzerinden yüzde 3 oranından az olmamak mşartıyla kendi belirleyecekleri miktarlarda geçici teminat verecekler. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilmesi mümkün olmayacak.

TOKİ Haberleri