TOKİ'den Ucuz 130 Adet 3+1 Daire Satışı! Ön Şartsız 144 Ay Vadeyle

TOKİ Başkanlığı yayımladığı yeni duyurular ile Ankara'da konut satışı gerçekleştireceğini ilan etti.

TOKİ Başkanlığı yayımladığı yeni duyurular ile Ankara'da konut satışı gerçekleştireceğini ilan etti. Kurumun daha önceden yayımladığı duyurular ile açık, kurasız konut satışı yaptığı şehir sayısı arttı. Ucuz ve taksitle ev sahibi olmak isteyenler için TOKİ Başkanlığı'nın son duyurusunun detayları.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2021 yılı açık konut satış listesini genişletiyor. Yılın ilk günlerinde ilan ettiği satışların üzerine uzun bir süre yeni satış duyurusu eklemeyen kurum, son günlerde yaptığı güncelleme ile bu sayıyı artırdı.



TOKİ'DEN ANKARA'DA ŞARTSIZ KONUT SATIŞI



TOKİ Başkanlığı'nın yeni yayımladığı duyurusu Ankara için oldu.



Ankara'da Mamak'ta yer alan projeden 130 daire satışı yapacağını ilan eden kurum satışa dair tüm detayları açıkladı. Orta gelir grubunda bulunan vatandaşlar için ilana çıkılan duyuruda, satışların başvuru önceliğine göre olacağı bildirildi.



Satış listesinde konutların büyüklükleri ve fiyatları hakkında da bilgi veren TOKİ 3+1 dairelerin brüt 127 metrekare net 100 metrakare olduğunu duyurdu. Konut satışları için en düşük fiyat 288 bin TL olurken en yüksek fiyat 350 bin TL oldu. Ödemeler 108, 120 ve 144 ay vade ile yapılabilecek.





Başvuru işlemlerine dair ise kurum "Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 130 adet konut;ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 01 Şubat 2021 - 30 Haziran 2021 tarihleri arasında Açık Satışa sunulacaktır." açıklamasında bulundu.



SATIŞI DEVAM EDEN DİĞER PROJELER



TOKİ Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde duyurulan ilanlar ile Denizli'nin Çardak İlçesinde yer alan TOKİ Projesinde ve Çorum'un Dodurga İlçesinde yer alan TOKİ Projesinde altı gelir grubu için konut satışları yapılacak. İki projede Ankara için duyurulan satışlar gibi ön şartsız ve başvuru önceliğine göre tamamlanacak.



Emlak365.com

TOKİ Haberleri