TOKİ'den Yatırımcılara Büyük Fırsat! 32 Şehirde 278 Arsa 60 Ay Taksitle Satışa Çıkarıldı

TOKİ Başkanlığı yayımladığı bir duyuru ile 32 şehirde arsa satışı yapılacağını duyurdu. Arsa almak isteyenler için satışlar yüzde 25 peşinat ve 60 ay vade ile olacak. TOKİ'nin arsa satışı yapacağı şehirler haberimizde.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arsa yatırımı yapmak isteyenlere yeni bir satış duyurusu yayımladı.

Kurum kendisine ait olan arsaların satışları için ihale düzenleyeceğini bildirdi. Satışı yapılacak arsalar için çok özel olanaklar sağlanacağını ilan eden TOKİ; hem düşük peşinat hem uzun vade hemde avantajlı ödeme olanağı sağlayacak.

TOKİ'DEN 32 ŞEHİRDE ARSA SATIŞI

TOKİ Başkanlığı resmi sitesinde yayımladığı satış duyurusunda satışa çıkarılan arsaların imar durumuna ilişkin bilgi verdi. Listede yer alan arsa satışlarında başta konut imarlı arsalar olmak üzere ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ile akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsaların satılacağı ilan edildi.

Arsa satışları ihale usulü ile 32 şehirde yapılacak. Yatırım yapmak isteyenler için ilan edilen arsa satış listesinde toplam 278 arsa bulunuyor.

Listeye göre arsa satışları şu illerde olacak.

* Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Artvin, Balıkesir, Bitlis, Bolu, Bursa, Çankırı, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Muğla, Niğde, Samsun, Tekirdağ, Uşak ve Van.

Bu şehirlerin yanı sıra ayrıca Ankara'da yer alan iki arsanın kiralanmasına dair ihale ayrı oturumlarla yapılacak.

ÖDEME SEÇENEKLERİ

TOKİ Başkanlığı'nın arsa satış ilanında ödemelerin çok özel olanaklar ile olacağı bildirildi. Buna göre müşteriler ihaleye katılıp arsaları almaya hak kazanmaları durumunda yüzde 25 peşinat ödemesi yapacaklar. Ödenmesi gereken diğer rakam ise 60 ay vade ile ödenebilecek.

SATIŞA KONU OLAN BAZI GAYRİMENKULLER

Satışa sunulan arsalar arasında Ankara Sincan Saraycık'ta akaryakıt, konut ve ticaret alanları,

Afyonkarahisar’da tarım ve hayvancılık tesis alanları,

Aksaray merkezde ticaret alanları,

Diyarbakır Sur’da konut alanları,

İstanbul’da ticaret, konut ve rekreasyon alanları,

İzmir’de sanayi depolama alanları,

Kırklareli’nde tarımsal niteliği korunacak alanlar

Konya’da et ve süt ürünleri entegre tesis alanları.

İHALE BAŞVURU İŞLEMLERİ

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satışa çıkardığı arsalara dair satış bilgilerine, satış sözleşmesine, satış rakamlarına kurumun web sitesinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca ihaleler Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecek. Vatandaşlar ihalelere internetten katılıp online teklif verebilecekler. İhaleler 9 - 10 Haziran tarihlerinde düzenlenecek.

TOKİ Haberleri