Zonguldak Gökçebey TOKİ Evleri Projesi İçin Konut Belirleme Kura Çekilişi Sonuçları Açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından 20219 yılında başvuruları tamamlanan ve kura çekilişleri yapılan projede hak sahipleri arasında konut belirleme kurası da çekildi....

TOKİ Zonguldak Gökçebey 50 bin sosyal konut projesi kapsamında satışa sunulan evler için daha önce yapılan kura çekiminde ev sahibi olmaya hak kazanan kişiler arasında bu seferde kat ve konut belirleme kurası çekildi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayımlanan kura çekilişi Ankara 15. noterliği huzurunda yapıldı. Yapılan kura çekimi ile hak sahipleri proje tamamlandığında oturacakları daireleri öğrenmiş oldu.

TOKİ ZONGULDAK GÖKÇEBEY TOPLU KONUT PROJESİ KAT VE DAİRE BELİRLEME KURA SONUÇLARI!

Yatay mimari ve mahalle konseptine uygun olarak üretilecek olan 50 bin sosyal konut projesi kapsamında Zonguldak için ayrılan kontenjanlar dahilinde Gökçebey projesinde 2+1 alt gelir grubu 198 adet konut ve 3+1 orta gelir grubu 100 adet konut olmak üzere toplamda 298 adet konut satışa sunulmuştu.

Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen kişilerin yoğun başvuru gösterdiği projede yapılan kura çekimi ile hak sahipleri belirlenirken, belirlenen bu hak sahipleri arasında da bugün yapılan kura çekimi ile konut ve kat belirleme işlemi de tamamlanmış oldu. Ankara 15. noterliği denetiminde yapılan kura çekiminde satışa sunulan alt gelir grubu 198 adet 2+1 konut için başvuruda bulunan 192 kişi ile 3+1 100 adet orta gelir grubu için başvuru yapan 97 kişi arasında kat ve kura belirleme çekilişi yapıldı.

Yapılan kura çekiminde başvuru sahiplerinin evlerini teslim aldıklarında oturacakları blok, kat ve kapı numaraları belirlenmiş oldu. Söz konusu liste noterin onaylamasının ardından bu akşam saatlerinde kurumun resmi internet sitesi olan TOKİ GOV TR üzerinden yayımlanacak ve hak sahipleri burada yer alan kura sonuçları ekranı üzerinden isimlerine isabet eden konutları öğrenebilecekler.

TOKİ Haberleri