1 Mayıs 2020 Cuma Günü Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü İle Resmi Daireler Açık Mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan korana virüs salgını sona erene kadar hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan edeceklerini duyurmuştu.
1 Mayıs 2020 Cuma Günü Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü İle Resmi Daireler Açık Mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan korana virüs salgını sona erene kadar hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan edeceklerini duyurmuştu. Bu kapsamda hafta sonu ile birleşen resmi tatil günleri de 23 Nisan için olduğu gibi sokağa çıkma yasağı ilan edilmeye başlandı. 1 Mayıs 2020 Cuma günü de sokağa çıkma yasağı uygulanacağı duyuruldu. Peki, 1 Mayıs Cuma günü tapu daireleri açık mı, belediyeler, resmi kurumlar ve devlet daireleri açık olacak mı?

Tüm dünyayı etkisi altına alan korana virüs salgını ile mücadele tüm hızı ile devam ediyor.



Mücadele kapsamında alınan tedbir kararları ile beraber virüs etkisini yitirene kadar hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başlanmıştı.



1 MAYIS 2020 CUMA GÜNÜ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ!



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmış olduğu açıklama ile corana virüsü salgını sona erene kadar açıklanacak olan ikinci bir karara kadar hafta sonları büyükşehirler ve Zonguldak'ta sokağa çıkma yasağı ilan edeceklerini duyurmuştu.



Alınan kararlar kapsamında hatfa sonu ile birleşen resmi tatiller için de benzer kararlar alınabileceği belirtilmiş, 23 Nisan resmi tatili için de benzer bir uygulama gelmişti. Yine sosyal izolasyonu sağlamak adına 1 Mayıs 2020 Cuma günü de sokağa çıkma yasağı ilan edildi.



1 Mayıs 2020 Cuma Günü Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü İle Resmi Daireler Açık Mı?



1 MAYIS 2020 CUMA GÜNÜ TAPU DAİRELERİ, BELEDİYELER VE RESMİ KURUMLAR AÇIK OLACAK MI, KAPALI MI?



Sokağa çıkma yasağı ilan edildiği için tüm resmi kurumlar ve tapu daireleri kapalı olacak.



Zaten sokağa çıkma yasağı olmasa dahi 1 Mayıs günü resmi tatil günü olduğu için tüm resmi kurumlar kapalı olacak ve tapu daireleri yine hizmet vermeyecekti.



Tapu dairelerinde kısıtlı olarak yürütülen çalışmalara sokağa çıkma yasağının sona erdiği 4 Mayıs 2020 Pazartesi günü devam edilecek.



Emlak365.com