12 Taksitle Satılık Prefabrik Evler! Ayda 6.241 TL Ödeyenlere 45 Metrekare Müstakil Hayat

Prefabrik ev yaptırmak için imkanlarını zorlayanlara son günlerde çok önemli fırsatlar çıkıyor. 12 ay taksitli şekilde prefabrik ev satışları başladı. İşte prefabrik ev yaptırmanın en ekonomik yolu...
12 Taksitle Satılık Prefabrik Evler! Ayda 6.241 TL Ödeyenlere 45 Metrekare Müstakil Hayat

Türkiye'de yıllar içerisinde değişen ev tercihlerinde son yıllarda prefabrik evler oldukça önemli bir yer tutmaya başladı. Prefabrik ev yaptırmak isteyenlerin sayısında çok ciddi artışlar meydana geldi. Bu talep yoğunluğu farklı bir sektörün de doğmasını ve kendisini geliştirip dünya ile rekabet edebilmesini sağladı. Her türde ve modelde prefabrik ev üretimi yapılan Türkiye'de bu sektör oldukça gelişmiş niteliklere sahip oldu. Hatta betonarme evlerle prefabrik evler yarıştırılır hale geldi.

PREFABRİK EVLERİN BETONARME EVLERDEN EKSİK KALAN YANI YOK!

Prefabrik evler önceki yıllarda betonarme yapılarla rekabet edecek nitelikte değillerdi. Ancak son gelişmelerle beraber prefabrik evlerin betonarme evlerin sağladığı tüm imkanları sağlayabildiği görülüyor. İki katlı kurulabilen prefabrik evler dayanıklılık açısından da betonarme evlerle yarışıyor. Kaliteli malzeme kullanımı ile bir prefabrik evin ömrü 50 yıl kadar olabiliyor. üstelik bakım ve onarım maliyetleri prefabrik evlerde çok daha düşük oluyor. Bundan dolayı prefabrik evler tercih sebebi olmaya başladı.

UYGUN ARAZİYE SAHİP OLMAK YETERLİ

Prefabrik ev yaptırabilmek için uygun bir araziye sahip olunmaıs gerekiyor. Her araziye prefabrik ev kurulmasının imkanı yok. Yapı kurulumu açısından prefabrik evlerin betonarme evlerden farkı bulunmuyor. Nasıl ki betonarme evler için gerekli izinler alındıktan sonra ev yapımına başlanılıyorsa prefabrik evler için d ebu durum geçerli. Konut imarına uygun bir araziye sahip olan herkes prefabrik ev yaptırabilir. Hatta betonarme evlerde olduğu gibi aylarca beklemeye de gerek yok. 1-2 haftalık süreç içerisinde prefabrik evler anahtar teslim şekilde yapılabiliyor.

KURULUMUN TÜM AŞAMASINI FİRMALAR ÜSTLENİYORLAR

prefabrik ev yaptırmanın zahmetsiz oluşu da farklı bir cazibe yaratıyor. Uygun arazisi olan ve gerekli izinleri alanlar prefabrik ev yaptırmak için tüm işleri firmalara yaptırabiliyorlar. Firmalar bu evleri üretirken montajlamayı da yapıyorlar. Anahtar teslim olarak prefabrik evleri teslim eden firmalar ayrıca verdikleri garanti ile de sorumluluğu üstlerine alıyorlar.

12 TAKSİTLE SATILIK 40 METREKARE PREFABRİK EV FİYAT İNCELEMESİ

Prefabrik ev fiyatları arasında oldukça ciddi farklar olabiliyor. Bu piyasada farklı fiyatlamaları görmek mümkün. kaliteli malzeme, nitelikli işçilik gibi özelliklerden dolayı fiyat farkları oluşuyor. Buna pazarlama teknikleri de eklenince ortalama fiyat tespiti oldukça zor bir hale geliyor. Ancak internette prefabrik ev fiyatlarına dair kapsamlı bilgiler edinilebiliyor. Bu şekilde satışta bulunan tek katlı ve 40 metre prefabrik ev için 68 Bin TL fiyat isteniyor. Örnek ilana göre bu prefabrik ev için 12 taksit imkanı das sağlanıyor. Bu prefabrik ev aylık 6.241 TL taksitle anahtar teslim olarak satın alınabiliyor.