135 m2 Zemin Katta 3+1 Daire 185.000 TL! Belediyeden Satılık Evler

Ankara Polatlı Belediye Başkanlığı 3+1 bir daire ve 14 adet 4+1 daire satışı yapacağını ilan etti. Listede yer alan konutlar en düşük 185 bin TL'ye satırken 4 odalı konutlar için fiyatlar daha yüksek.
135 m2 Zemin Katta 3+1 Daire 185.000 TL! Belediyeden Satılık Evler

Ankara Polatlı Belediye Başkanlığı bir duyuru ile İstiklal Mahallesinde yer alan toplam 19 konutu satacağını ilan etti. Listede yer alan konutların 18 tanesi 4 odalı 1 tanesi ise 3 odalı şeklinde. İhale ile satılacak konutlar için istekli olan vatandaşlar için detayları sizlerle paylaşıyoruz.

ANKARA'DA BELEDİYEDEN 4+1 VE 3+1 KONUT SATIŞI

Belediye başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruya göre söz konusu konut satışları aynı bölgede bulunan G blok ve H bloktan yapılacak. Bir konut ise D1-A blokta yer alıyor. Kurumun konut satış tablosuna bakıldığında bodrum 1. kattan 11. kata kadar konut satışları olacak. 4+1 daireler için en düşük fiyat 355 bin TL olurken bu rakam konutun bulunduğu kat, cephesine göre 680 bin TL'ye çıkıyor. 3+1 daire için ise fiyat 185 bin TL olarak açıklandı.

Fiyat Tablosuna Bakın

Polatlı Belediyesi tarafından belirlenen konut satışları için kurum açıkladığı konut satış tablosunu aşağıda paylaştık. Vatandaşlar başvurularını tabloya göre yapabilecekler. İşte o rakamlar.

135 m2 Zemin Katta 3+1 Daire 185.000 TL! Belediyeden Satılık Evler

Belediye başkanlığı söz konusu konutlar için ihale işlemlerinin 22 Mart tarihinde düzenleneceğini açıkladı. Konut satışları 886 Sayılı Devlet ihale Kanununun 45. maddesine göre Açık Arttırma Usulü ile yapılacak. Konut satışları ihale günü saat 15.00'te başlayacak. İhale Polatlı Belediyesi (Kurtuluş Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No:20 Polatlı/ANKARA) Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Konut satışları için istekli olacaklar 22 Mart tarihinden önce başvurularını yapacaklar. Başvuru işlemleri için vatandaşlar; ikametgâh ilmühaberi / yerleşim yeri belgesi / adres beyanı, Nüfus Cüzdanı Sureti ve Geçici Teminat Bedeli ödendi makbuzu ile yapılacak. Bunun dışında vatandaşlar şartnameyi alıp her sayfasını imzalamış olmak zorundalar. İhale şartnamesi ihaleye ait diğer evraklar Polatlı Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğünden görülebilecek. İhaleye katılacaklar şartnameyi 150 TL karşılığında alabilecekler.