13.800 TL peşin, 2.040 TL taksitle 2+1 ev! Vakıfbank sudan ucuz fiyata konut satıyor!

Ev sahibi olmak isteyenlere bankalar özel fırsatlar sunmaya devam ediyorlar. Vakıfbank da yeni ucuz konutları duyurdu. Vakıfbank konut kredisi desteği ile yok fiyatına taksitle ev sahibi yapıyor. İşte Vakıfbank'ın kaçırılmayacak konut fırsatı...
13.800 TL peşin, 2.040 TL taksitle 2+1 ev! Vakıfbank sudan ucuz fiyata konut satıyor!

Ev fiyatlarındaki anormal yükselişler çok sayıda vatandaşın ev sahibi olma hayallerinin tamamen sona ermesine neden oldu. Ancak bu olumsuzluğa rağmen yine de nadir de olsa makul maliyetlerle konut satışlarını bulabilmek mümkün oluyor. Bu konuda ana kaynak ise bankaların yaptıkları konut satışları oluyor. Tamamı ikinci el olan bu konutlar piyasanın çok altında fiyatlarla satışa çıkarılıyorlar. 

VAKIFBANK UCUZ KONUT SATIN ALMANIN MERKEZİ OLDU

Vakıfbank çok sayıda ikinci el konutu oldukça düşük fiyatlarla satışa çıkarıyor. Bu konuda adım adım Vakıfbank otorite olmaya ilerliyor. Banka kredi kullandırdığı müşterilerden ipotek olarak istediği konutlara kredinin ödenmemesi durumunda sahip oluyor. Müşteriye verdiği kredi karşılığında bu konutları alan Vakıfbank oluşan kredi zararını ise evleri satarak telafi edebiliyor. Bundan dolayı da evin satışının büyük bir önemi var. Yüksek fiyat belirleyip kredi zararının katlanmasını beklemek yerine Vakıfbank ucuz fiyata satış yaparak hemen kredi zararını kapatmayı tercih ediyor. 

Vakıfbank tarafından yapılan konut satışları için ayrı ayrı ilanlar yayınlanıyor. Bu ilanlara göre vatandaşlar kendilerine uygun gelen konutları tespit edip teklifte bulunabiliyorlar. Bir konut için yapılan ilk konut için süre başlatılıyor ve süre sonuna gelindiğinde en yüksek teklifin sahibi evi satın almaya hak kazanıyor. Bu şekilde ev sahibi olan vatandaşlar az teklif olması durumunda fiyat avantajını sonuna kadar yaşayabiliyorlar. 

138 BİN TL'YE SATILIK KONUT!

13.800 TL peşin, 2.040 TL taksitle 2+1 ev! Vakıfbank sudan ucuz fiyata konut satıyor!

Vakıfbank'ın yayınladığı son konut satış ilanlarından birisi de Batman'daki bir konut için oldu. 122 metrekare ve 2+1 büyüklüğünde olan bu konut için banka 138 Bin TL'lik satış fiyatı belirledi. Üstelik bu konutun krediye uygun olduğu bildirildi. Yani bu konutu satın almak isteyen vatandaşlar aynı zamanda Vakıfbank'tan da konut kredisi kullanabilecekler.

Vakıfbank'ın konut kredisi kampanyasının ayrıntılarına göre 13.800 TL'ye denk gelen yüzde 10'luk kısım için konut kredisi imkanı verilemiyor. Geri kalan yüzde 90 için de müşteriler konut kredisi çekebiliyorlar. Bu kapsamda müşterilerin 124.200 TL tutarında konut kredisi çekmeleri halinde 120 aylık vadede aylık taksitleri 2.040 TL oluyor. Müşteriler 13.800 TL peşinat ve 2.040 TL taksitle bu evi satın alma imkanı buluyorlar.