150 metrekare, dubleks prefabrik villa! Kampanyalı fiyat açıklandı!

Prefabrik ev yaptırmak isteyenler oldukça farklı model seçenekleri ile karşılaşabiliyorlar. Villa tipi prefabrik evler daha çok tercih edilmeye başlandı. 150 metrekare, villa tipi, dubleks prefabrik evler ne kadar?
150 metrekare, dubleks prefabrik villa! Kampanyalı fiyat açıklandı!

Türkiye’de ev yapı çeşitleri ile alakalı olarak seçenekler ve tercihler zaman zaman değişebiliyor. Son dönemlerde de prefabrik evler tercih edilmeye başlandı. Özellikle deprem felaketinin ardından artık insanlar betonarme evleri ikinci bir seçenek olarak değerlendirmeye başladılar. Betonarme ev konforunu sağlayabilen prefabrik evler ise çok sayıda vatandaşın öncelikleri arasında yer alıyor.

DUBLEKS EVLER DAHA ÇOK SATILIYOR!

Prefabrik ev yaptırmaya karar verenleri bazı tercihleri oluyor. Genellikle bu evleri bir defa yaptıracaklarını düşünerek en iyisi olsun şeklinde hareket ediliyor. Bu da gelişmiş ev modellerini ön plana çıkarıyor. Tek katlı prefabrik evler nedeniyle insanlar çift katlı dubleks prefabrik evleri daha çok tercih ediyorlar. Bu evlerin villa konseptinde olması ise ayrı bir cezbedici özellik olarak ön plana çıkıyor.

ARSASI OLAN YAPTIRABİLİR

Prefabrik ev yaptırmak için uygun bir arazi olması gerekiyor. Özellikle şehir merkezlerinin çeperlerinde prefabrik ev yaptırmak için uygun bir arazisi veya arsası olanlar bu evleri yaptırmaları halinde çok önemli bir yaşam alanı elde edebiliyorlar. Şehirden kopmadan villa yaşamını çok düşük bir fiyatla yaşayabilecek olan vatandaşlar buna dair arayışlarını da sürdürüyorlar.

PREFABRİK EVLER UCUZ MU?

Prefabrik evler için ekonomik olduğuna dair algı oldukça doğru bir yaklaşımı ifade ediyor. Bugün ortalama bir apartman veya site içinde konut alınmak istendiğinde en iyi ihtimalle sıfır olması şartıyla 2 Milyon TL’den ucuza bulmak mümkün değil. Villa tipi betonarme evlerin fiyatları ise 5 Milyon TL’den başlıyor. Bu fiyatlar düşünüldüğünde prefabrik evlerin fiyatı adeta sudan ucuz denilebilir. Belirli bir maliyeti bulunuyor ama diğer evlere göre gayet ekonomik olabiliyor.

150 METREKARELİK DUBLEKS PREFABRİK EV FİYATI

150 metrekare, dubleks prefabrik villa! Kampanyalı fiyat açıklandı!

Prefabrik ev fiyatları araştırıldığında çok farklı fiyatlamalar görülebiliyor. Haberimize örnek aldığımız bir prefabrik ev satış ilanı üzerinden fiyatlara dair inceleme yapacağız. 150 metrekare dubleks prefabrik ev için 699.900 TL fiyat isteniyor. Bu fiyatı göze alanlar ve uygun bir araziye sahip olanlar villa tipi bir prefabrik eve sahip olabiliyorlar. Gerekli araştırma yapılarak çok daha farklı ev modellerine ulaşılabiliyor.