152.000 TL Fiyatla Kent Merkezinde Belediyeden Satılık! Mesken, Dükkan, Garaj, Arsa, Arazi

Konya Karatay Belediye Başkanlığı bir duyuru ile dükkan, mesken, garaj, arsa ve tarla satışları için ihale düzenleyeceğini ilan etti. Belediyenin bu gayrimenkuller için ilat ettiği fiyat listesi.
152.000 TL Fiyatla Kent Merkezinde Belediyeden Satılık! Mesken, Dükkan, Garaj, Arsa, Arazi

Konya'nın Karatay İlçesinde yer alan belediyeye ait gayrimenkuller ihaleli satış işlemleri ile elden çıkarılacaklar. Belediye başkanlığı yayımladığı duyurusunda, 3 adet mesken 1 adet dükkan, 1 adet garaj, 2 adet tarla ve 11 adet arsanın satışının yapılacağını duyurdu. Toplu halde gayrimenkul satışı yapacak olan kurumun belirlediği fiyat listesi.

KONYA KARATAY'DA BELEDİYEDEN SATILIK GAYRİMENKULLER

Karatay Belediye Başkanlığı konut satışlarının Kerimdedeçeşme Mahallesinde yer alan bir binada olacağını duyurdu. 32421 ada 2 parsel numaralı konumda bulunan yapıda zemin birinci ve ikinci katta bulunan 3 daire satılacak. Dairelerden birisi 135 m2 diğer ikisi ise 123 m2 büyüklüğünde. Daireler için belirlenen fiyatlar ise 750 bin TL, 680 bin TL ve 700 bin TL şeklinde oldu.

Belediyenin dükkan satışları ise yine Karatay İlçesi Ulemarecepağa Mahallesinde olacak. 31194/2 ada parsel konumlu yapıda bulunan dükkan için istenilen fiyat ise 3 milyon 900 bin TL.

Arsa ve arazi satışları ise; Şatır, Zivecik, Hayıroğlu, İstiklal, Karaslandede, Saraçoğlu Mahallelerinde olacak. Arsa satışları için en düşük fiyat 152 bin TL olurken bu rakam çoğu taşınmaz için 160 bin TL olarak duyuruldu. Listede fiyatı 350 bin TL, 550 bin TL ve 940 bin TL olan gayrimenkuller de bulunuyor.

FİYAT LİSTELERİNİ İNCELEYİN

Satışı yapılacak olan gayrimenkuller ile ilgili olan vatandaşlar için belediye başkanlığının ilan ettiği fiyat listesi aşağıda yer aldığı şekildedir. İlan edilen rakamlar muhammen bedel olurken vatandaşlar bu fiyatlar üzerinden tekliflerini sunacaklar.

152.000 TL Fiyatla Kent Merkezinde Belediyeden Satılık! Mesken, Dükkan, Garaj, Arsa, Arazi

İHALE AÇIKLAMASI

Toplam 18 gayrimenkul için ihale düzenleyecek olan Konya Karatay Beleditesi satış işlemlerine dair "Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda tapu kayıtları ve muhammen bedelleri yazılı 4. sıradaki gayrimenkul 2886 sayılı Kanun ve şartnamesi dâhilinde kapalı teklif usulü ile diğer gayrimenkuller açık teklif usulü ile satılacaktır." bilgisini verdi.

İhale Tarihi: 23 Mart 2022 Çarşamba günü.

İhale Saati: İhale ile satış işlemleri saat 15.00 itibariyle başlayacak.

İhale Adresi: Konya Karatay Belediyesi Encümen Toplantı Salaonu

ÖDEME BİLGİLERİ

Listede ter alan mesken ve dükkanlar yüzde 35 peşina ve geri kalan tutar 24 ay vadeli ödenecek. Arsa ve araziler ise yüzde 25'i peşin 12 ay vadeli olarak alınabilecek.