157 metrekare, 4+1, dubleks prefabrik ev için kampanyalı fiyat açıklandı!

Prefabrik ev sahibi olmak isteyenler fiyat araştırmalarını sürdürüyorlar. Hayalleri süsleyen dubleks prefabrik ev için kampanyalı fiyat açıklandı.
157 metrekare, 4+1, dubleks prefabrik ev için kampanyalı fiyat açıklandı!

Prefabrik ev yaptırmak için fiyat araştırması yapanlar kampanyalı fiyatlara odaklanıyorlar. Firmalar zaman zaman yaptıkları kampanyalar ile çok özel fırsatlar sunabiliyorlar. Bu kampanyaları takip edenler piyasa ortalamasının altında maliyetlerle bir prefabrik ev sahibi olabiliyorlar. Özellikle çok nitelikli prefabrik evler için düzenlenen kampanyalar hem yüksek avantaj sağlıyor hem de çokça talep görüyor.

KONFORLU PREFABRİK EVLER!

Prefabrik ev yaptırmak konfordan taviz vermek anlamına gelmiyor. Prefabrik ev tarzında çok konforlu evler de üretilebiliyor. Bu evler oldukça nitelikli olurken bir betonarme evin sağladığı tüm imkanları içerisinde barındırabiliyor. Hatta villa tipinde evler görenleri hayrete dahi düşürebiliyor. Bunun için prefabrik ev modellerinin iyice araştırılmasının ardından yapılacak olan prefabrik ev hakkında karar vermek daha faydalı olabiliyor.

DUBLEKS MÜSTAKİL EVLER

Prefabrik ev yaptırırken insanların ana hareket noktası müstakil yaşam oluyor. Uygun bir arazisi olanlar bu arazi üzerinde yaptıracakları evlerle ailelerine müstakil bir hayat ortamı sunabiliyorlar. Bu evlerin dubleks tarzında da yapılabiliyor olması insanı cezbedebiliyor. Maliyet avantajı da veren dubleks prefabrik evler çokça tercih ediliyor. Prefabrik ev yapım firmaları bu yönde taleplere yetişmekte güçlük çekebiliyorlar.

4+1 DUBLEKS PREFABRİK EV KAMPANYASI!

157 metrekare, 4+1, dubleks prefabrik ev için kampanyalı fiyat açıklandı!

Prefabrik ev fiyatlarını merak edenler için Emlak365 olarak bir dubleks modelin fiyat araştırmasını yaptık. 157 metrekare büyüklüğünde olan ve 4+1 olarak tasarlanan dubleks prefabrik ev için kampanyalı fiyat açıklandı. İlgili firmanın en geniş prefabrik ev modeli olan bu ev için 789.900 TL fiyat açıklandı. Bu fiyat ilk bakışta yüksek görülebilir. Ancak evin çok geniş olması, kaliteli malzemeden üretilmesi gibi etkenler düşünüldüğünde bu fiyat gayet makul olmaktadır. Aynı evinde betonarme tarzında inşaatı yapılmak istendiğinde 2-3 kat daha fazla maliyet çıkabiliyor.