166.000 TL'si Olana Bir Ev Araba! Olmayana 48 ve 120 Ay Vadeli Krediyle Alma Şansı

Kendi evini ve kendi arabasını almayı isteyenler için son duyurular fırsat niteliğinde. 90.000 bin TL ikinci el araç satışı için ilan yayımlanırken 77.000 TL'ye de apartman dairesi bulunuyor.
166.000 TL'si Olana Bir Ev Araba! Olmayana 48 ve 120 Ay Vadeli Krediyle Alma Şansı

Ev ve araba alacak olanlar için banka duyuruları bulunmaz fırsatlar sunuyor. Hem ucuz fiyat avantajı olan satış ilanlarında hemde kredi olanakları bulunuyor. Mart ayının ortası itibariyle yayımlanan duyurularda ise Vakıfbank ön plana çıkıyor. İşte bankanın satışa çıkardığı o duyurular.

90.000 TL'YE İKİNCİ EL ARAÇ + 77.000 TL'YE APARTMAN DAİRESİ

Vakıfbank'ın güncel araç satış ilan listesini aşağıda tabloda inceleyebilirsiniz. Ticari araç ve binek otomobil satışı yapacak olan banka 90.000 TL'den başlayan fiyatlarla araç satışı yapacak. Araçların marka ve modellerine göre rakamlar değişmekte. Bankadan araç almak isteyenler ilk teklif fiyatları üzerinden tekliflerini sunabilir eğer teklifleri artırılırsa sundukları ilk teklifleri artırabilirler.

Araç Satış Listesine Bakın

166.000 TL'si Olana Bir Ev Araba! Olmayana 48 ve 120 Ay Vadeli Krediyle Alma Şansı

Vakıfbank'ın satılık araç listesini " Vakıfbank Gayrimenkul Satış İlanları" Satılık Araçlar sayfası üzerinden inceleyebilirsiniz. Banka bu sayfa üzerinden yayımladığı duyurularında araçlara dair özellikleri, tramer raporlarını, marka model fiyat bilgilerini, km seviyesini ve aracın bulunduğu banka şubesinin hangi ilçede yer aldığını duyuruyor.

Ev Almak İsteyenler

Vakıfbank'tan ev almak isteyenler için de çok farklı seçenekler var. Banka öncelikle konut satışı, arsa satışı ve işyeri satışı yapıyor. Konut satışları da kendi arasında kategorilere ayrılıyor. Konut satışında en çok duyuru apartman dairesi alanında oluyor. Banka ayrıca müstakil ev, villa yada kargır ev satışı yapmak için duyurular yayımlıyor.

166.000 TL'si Olana Bir Ev Araba! Olmayana 48 ve 120 Ay Vadeli Krediyle Alma ŞansıYukarıda yer alan liste bankanın güncel apartman dairesi satış ilanlarından oluşuyor. Listede en ucuz konut olarak gösterilen en düşük fiyatlı satış ilanı değil. Bankanın duyurularında 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar olacağı duyuruldu. Emlak365.com olarak bizlerde tüm o listede yer alan daireler arasından 77.000 TL'den başlayan daireleri sıraladık. Listede ayrıca çok fazla konut bulunmakta olup fiyatlar milyon TL'lere ulaşıyor..

48 AY VADELİ TAŞIT KREDİSİ - 120 AY VADELİ KONUT KREDİSİ

Banka tarafından satışa çıkarılan dairelerden almak için başvuru yapanlar kredi kullanımına açık olmaları, kazançlarının yüksek olması durumunda bankadan 120 ay vade ile konut kredisi 48 ay vade ile taşıt kredisi kullanabilirler. Banka onay vermesi durumunda ise ilan edilen fiyatlar taksitli ödeme planıyla ödenebilir.