167 metrekare 3+1 dubleks prefabrik ev fiyatı kaç TL?

Prefabrik evler popüler hale geldikçe fiyat araştırmaları da sıklaşıyor. Peki son güncel fiyatlara göre 167 metrekare dubleks prefabrik ev kaç TL fiyatla yaptırılabilir?
167 metrekare 3+1 dubleks prefabrik ev fiyatı kaç TL?

Prefabrik evler artık hayatımıza çok daha fazla girmeye başladı. İnsanlar eğer uygun bir araziye sahipseler bu arazilerin üzerine betonarme ev yaptırmak yerine çok daha düşük maliyetle prefabrik evleri tercih ediyorlar. Bunun çeşitli nedenleri bulunuyor. Bu nedenleri değerlendirenler betonarme evlerden sıklıkla kaçmaya başladılar.

PREFABRİK EVLER KISA ÖMÜRLÜ MÜDÜR?

Prefabrik evler ile alakalı olarak yaşanan en büyük sorun bu evlerin kısa ömürlü olacağı şeklindeki düşüncelerdir. İnsanlar çok yüksek bedeller ödeyerek yaptıracakları evlerinin kısa ömürlü olmasını istemezler. Ancak bu durumun kapsamlı bir cevabı bulunuyor. Prefabrik ev yapan çok sayıda firma var. Hatta küçük şehirlerde dahi firma seçenekleri çok fazla olabiliyor. Bundan dolayı üretilen prefabrik evin kalitesi de firmadan firmaya değişebiliyor.

Prefabrik ev üretimini kurallarına göre yapan ve kaliteli malzemeden ödün vermeyen şirketlere yaptırılan prefabrik evlerin ömrü betonarme evler kadar uzun ömürlü olabiliyor. Ancak malzeme kalitesiz olursa prefabrik evin ömrü de kısa olacaktır. Bunun için de kaliteli malzeme ve doğru montaj ilkelerinden vazgeçilmemesi gerekiyor.

PREFABRİK EV İÇİN UYGUN ARAZİ NEDİR?

Prefabrik ev yapılmaya karar verildiğinde insanlar sahip oldukları araziler üzerinde bu evleri yaptırıp yaptıramayacaklarını merak ediyorlar. Konuya imar izni açısından yaklaşılması gerekiyor. Eğer imar izni olmayan bir arazi ise o alanda prefabrik ev yapılamaz. Ancak imar izni bulunan ve yola da cephesi olan her arazi üzerine prefabrik ev yaptırılabilir.

167 METREKARE DUBLEKS PREFABRİK EV FİYATI!

167 metrekare 3+1 dubleks prefabrik ev fiyatı kaç TL?

Prefabrik ev fiyatları en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Özellikle dubleks prefabrik evler oldukça tercih ediliyor. İnternette bir prefabrik ev üretimi yapan firmanın son kampanyasına göre 167 metrekarelik 3+1 dubleks prefabrik ev 653 Bin TL’ye yaptırılabiliyor. Bu fiyat içerisinde nakliye ve montaj da yer alıyor.