2, 3 Katlı Müstakil Evler! Vakıfbank Nisan 2022 Fiyat Listesi Açıklandı

Vakıfbank müstakil ev alacaklar için yeni seçenekler sunuyor. Nisan ayında satışı yapılacak olan evlerin listesini yayımlayan banka farklı illerde çeşitli fiyatlardan seçenekler sunuyor.
2, 3 Katlı Müstakil Evler! Vakıfbank Nisan 2022 Fiyat Listesi Açıklandı

Müstakil ev alımı için banka ilanlarını takip edenlerin en çok ziyaret ettiği bankaların başında Vakıfbank geliyor.

Vakıfbank yayımladığı yeni duyuruları ile Nisan ayı içerisined çok sayıda müstakil evi açık artırmaya çıkaracağını, açık artırmaya başvuru yapan teklif sunan ve en yüksek teklifi verenlere ise evlerin satılacağını açıkladı.

VAKIFBANK'TAN SATILIK MÜSTAKİL EVLER

Müstakil ev fiyatları apartman dairesi fiyatlarına göre çok daha yüksek rakamlarda oluyor. Kent içerisinde olan ve bahçesi olmayan evler merkeze yakın olduklarından dolayı pahalı olurken daha merkeze uzak evlerinde fiyatları bahçeleri nedeniyle yüksek oluyor. Ancak bankadan satılık olan konutlar için çok uygun koşullar yakalanabiliyor.

Özellikle bankaların ilk teklif fiyatlarının düşük olması, bazı ihalelere sadece bir katılım olması bu durumda ilk teklif fiyatlarına konutun satılması bulunmaz fırsatlar oluşturuyor.

Vatandaşlar için bizlerde Nisan 2022 dönemi ilanlarını Vakıfbank duyuruları üzerinden derledik. En pahalı olan müstakil fiyatları ile en ucuz olan evlerin fiyatlarını tablo halinde aktardık. Listede yer alan konut satış duyurularının tamamı Vakıfbank'ın Gayrimenkul Satış Sayfasından alınmış olup bankaya ait ilanlardır. Bankanın web sitesi üzerinden duyurulara ulaşılabilir.

En Pahalı Müstakil Evler

Vakıfbank'ın gayrimenkul satış sayfasında yer alan en yüksek fiyata satılan müstakil evlerin listesi tablodaki gibi. En pahalı müstakil evin fiyatı 1 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

2, 3 Katlı Müstakil Evler! Vakıfbank Nisan 2022 Fiyat Listesi Açıklandı

En Ucuz Müstakil Evler

En ucuz konutu almak isteyenler için ise Vakıfbank'ın listesinde 91 bin TL'den başlayan daireler mevcut.

2, 3 Katlı Müstakil Evler! Vakıfbank Nisan 2022 Fiyat Listesi Açıklandı

VAKIFBANK'TAN MÜSTAKİL EV NASIL ALINIR?

Vakıfbank'tan müstakil ev almak için Vakıfbank'ın Gayrimenkul Satış Sayfasına ulaşmak gerek. Burada satılık olan evlerin fiyatları incelenecek olup uygun ilan bulunması durumunda açık artırma başvurusu yapılacak. Vakıfbank İnternet Bankacılığı üzerinden elektronik teklif verme işlemleri bu aşamada tercih edilebilir. İsteyenler ise Vakıfbank Şubelerine giderek bizzat başvuru yöntemini seçebilirler. Başvuruların ardından ise ilgili konut için fiyat teklifi sunulacak.

İhale süreci sonunda en yüksek fiyatı veren konutu almaya hak kazanır. Daha sonra konutun devri tapu işlemleri tamamlanır. Ancak bu aşamada vatandaşların dikkat edecekleri bir husus tekliften önce konutun işgalli yada boş konumda olup olmadığını öğrenmek olacak.