200.000 TL'den Ucuz 120 Ay Vadeli Krediye Uygun Satılık Banka Konutları

Ziraat Bankası'ndan 200.000 TL ve altı bir fiyata konut almak mümkün. 200 bin TL'den daha ucuza satılacak olan banka konutlarının listesi haberimizde.
200.000 TL'den Ucuz 120 Ay Vadeli Krediye Uygun Satılık Banka Konutları

Ziraat Bankası Mart 2022 konut satış listesine yeni duyurular eklenirken şubat ayında satışı tamamlanan konutlar listeden çıkarıldı. Güncel konut satış listesine bakıldığında ise 200 bin TL'den daha ucuza satışı yapılan çok sayıda daire olduğu görülüyor. Bu dairelerin bazılarına ilişkin liste ve fiyat tabloları haberimizde.

ZİRAAT BANKASI'NDAN KREDİYE UYGUN SATILIK APARTMAN DAİRELERİ

Bankadan yapılan konut satışlarında tek fiyat uygulaması yoktur. Bankalar belirledikleri bir fiyat üzerinden konutu satışa çıkarırlar. Konut fiyatı belirlenirken emsal dairelerden daha ucuz olduğu görülüyor. Bu durumda vatandaşlar ilk teklif fiyatına çok uygun şekilde ev alma şansı yakalarlar. Bankadan konut alacaklar için güncel satış listelerinin tamamı Ziraat Bankası İntengo sayfası üzerinden görülebilir.

200.000 TL'den Daha Ucuz Olanlar

Apartman dairesi niteliğinde ve 200.000 TL'den daha ucuza satışı yapılacak olan konutları aşağıda emlak365.com listeledik. Vatandaşlar aşağıda yer alan listelerden hangi şehirde 200 bin TL'den daha ucuza konut satışı olduğunu ve konutlara dair ilk görselleri inceleyebilirler. Konut satışlarına ilişkin tüm liste bankanın web sitesinden incelenebilir.

200.000 TL'den Ucuz 120 Ay Vadeli Krediye Uygun Satılık Banka Konutları200.000 TL'den Ucuz 120 Ay Vadeli Krediye Uygun Satılık Banka Konutları200.000 TL'den Ucuz 120 Ay Vadeli Krediye Uygun Satılık Banka Konutları200.000 TL'den Ucuz 120 Ay Vadeli Krediye Uygun Satılık Banka Konutları200.000 TL'den Ucuz 120 Ay Vadeli Krediye Uygun Satılık Banka Konutları

KONUT SATIŞLARINDA KREDİ FIRSATI DA VAR

Ziraat Bankası yada herhangi bir banka üzerinden konut satışı yapılması durumunda müşteriler konut kredisi de kullanabilirler. Bankalar konut kredisi fırsatlarında kendi konutlarının satışlarına daha düşük faiz oranı uygulayabilirler. Hatta Mart 2022'de geçerli olan ve çok düşük maliyetli kampanyalarda mevcut. Ziraat Bankası'da kendi dairelerini alan müşterilerinin kredi kullanımlarına uygun olması durumunda düşük faizli kredi imkanı sunuyor.

BANKADAN KONUT ALMAK İÇİN

Bankadan konut almak isteyenler başvurularını eğer banka müşterisiyseler online yapabilirler. Banka müşterisi olmayanlar ise en yakın şube üzerinden başvuruda bulunabilir ve açık artırma için tekliflerini sunabilirler.