22 Adet Belediye Konutları 155.000 TL'den Satılık! Tümü 148 m2, Bodrum Katta, 3+1

Kocaeli Körfez Belediyesine ait olan 22 adet daire 155 bin TL ve 165 bin TL'den satılık. Dairelerin tamamı 148 m2, 3+1 ve bodrum katta bulunuyor. İlgilenenler 6 Nisan'da teklif sunacaklar.
22 Adet Belediye Konutları 155.000 TL'den Satılık! Tümü 148 m2, Bodrum Katta, 3+1

Belediyelerden satılık konutlara Kocaeli'nden 22 apartman dairesi eklendi. Kocaeli'nin Körfez Belediyesinde yer alan 22 adet dairenin satılması için ihale düzenleneceği duyuruldu. Piyasaya göre çok uygun fiyatlarla gerçekleştirilecek konut satışlarıyla ilgilenen vatandaşlar 6 Nisan tarihine kadar başvuru yapacaklar. Başvuruların ardından ise ihale gününde teklifler sunulacak.

KÖRFEZ BELEDİYESİNDEN SATILIK KONUTLAR

Kocaeli'nde ev almak isteyenler belediyenin satacağı konutları aşağıda yer alan tablodaki fiyatlarla teklif sunabilirler. İlan edilen fiyatlar ilk teklif fiyatları olup vatandaşlar bu fiyatlar üzerinden kendi tekliflerini sunacaklar. Örneğin bir daire için bir kişi teklif verirse aşağıda yer alan fiyat üzerinden konut satılır. Ancak ihaleye katılım fazla olursa teklif fiyatı katılıma göre ve sunulan fiyata göre değişir.

İhaleye katılmak isteyenler için belediye başkanlığı konutlara ilişkin özellikleri de açıkladı.

Listede yer alan bilgilere göre; Körfez'de yer alan belediye konutları İlimlitepe Mahallesinde yer alıyor. Konutlar bu bölgede bulunan çok sayıda blok binanın bodrum katında yer alıyor. Konutların tamamı 148 m2 büyüklüğünde olup hepsi 3 oda 1 salon şeklinde. Konutlar için ilan edilen fiyatların büyük çoğunlıuğu 155 bin TL olurken bazı bloklarda konutların 165 bin TL'ye satılacağı duyuruldu.

FİYAT M2 LİSTESİNE BAKIN

Belediyeden satılık konutlar için hem basın ilan kurumu hemde belediyenin resmi web sitesinden ilan edilen fiyat tablosu aşağıda yer alıyor.

22 Adet Belediye Konutları 155.000 TL'den Satılık! Tümü 148 m2, Bodrum Katta, 3+1

Belediye başkanlığı bu tablo üzerinden yapmış olduğu basın duyurusunda "Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazlar Açık Teklif (Arttırma) Usulü ile karşısında belirtilen tarih ve saatte Kocaeli Körfez Belediyesi Hizmet Binası Encümen Salonunda Encümen ( İhale Komisyonu ) huzurunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu 45. ve 46. Maddeleri uyarınca satış ihaleleri yapılacaktır." açıklamasında bulundu.

İHALE DETAYLARI AÇIKLANDI

Söz konusu konut satışları için ihale işlemleri 6 Nisan'da saat 14.00'te başlayacak. İhaleye katılmak için öncesinden başvuru yapmak gerek. Bu kapsamda 6 Nisan öncesinde başvurulara dair tüm aşamaların tamamlanması gerekiyor.

Başvuru yapacak olan vatandaşlar Körfez Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğünden süreci yönetecekler. Geçici teminat bedeli ödenmesi ve ardından belediyenin istediği evrakların tamamlanması başvuruların temel işlemleri olacak.