250 metrekare çelik konstrüksiyon prefabrik villalar kaç TL?

Çelik konstrüksiyon prefabrik villa fiyatları merakla araştırılıyor. Prefabrik villalar ne kadarlık bütçeyle yaptırılabilir? 250 metrekarelik prefabrik villa için ortalama fiyat ne kadardır?
250 metrekare çelik konstrüksiyon prefabrik villalar kaç TL?

Prefabrik evler oldukça büyük talep görmeye devam ediyorlar. İnsanlar müstakil yaşamı konforlu bir şekilde çelik konstrüksiyon prefabrik villalar ile ailelerine sunabiliyorlar. Bunun da belirli bir maliyeti oluyor. Peki 250 metrekare büyüklüğünden dubleks bir prefabrik villa ne kadarlık bütçeyle yaptırılabilir?

PREFABRİK VİLLALAR NEDEN CAZİP?

Prefabrik villa yaptırmanın bazı cazibeleri bulunuyor. Öncelikle villa yaptırılmak istendiğinde elde çok iyi bir projenin olması gerekiyor. Ancak prefabrik villa yaptırmak için firmalarla görüşüldüğünde firmaların kendi projelerinden yararlanılabiliyor. İsteyenler de kendi özel projelerini firmalara yaptırabiliyorlar.

Prefabrik villa yaptırmanın ekonomik avantajı da bulunuyor. Betonarme olarak yaptırılan bir villanın maliyeti oldukça yüksektir. Ancak tercih prefabrik villa olursa o zaman maliyet biraz olsun düşmektedir. Prefabrik villa yaptırmak daha düşük bütçelerle mümkün olabiliyor.

Prefabrik villa yaptırmak zamandan da tasarruf anlamına gelmektedir. Betonarme villa için aylarca inşaat sürecinin tamamlanması beklenebilir. Ancak bir prefabrik villa ortalama 15 gün içerisinde anahtar teslim şekilde kurulabilir. Bu da uzun bir inşaat sürecinden tasarruf etmek demektir. Zamanın çok kıymetli olduğu günümüzde prefabrik villa tercihinde başlıca etkenlerden birisi budur.

Prefabrik villalar dayanıklılık açısından da betonarme villalara göre eksik kalmamaktadırlar. Firmalar genellikle 10 yıllık garanti verseler de bir prefabrik villanı kullanım ömrü 50 yılı bulabilmektedir. Kullanılan malzeme kalitesi arttıkça bu süre daha da uzatılabilmektedir.

250 METREKARE PREFABRİK VİLLA KAÇ TL?

250 metrekarelik büyüklüğe sahip bir prefabrik villa yaptırılmak istendiğinde bazı maliyetlerle karşılaşılmaktadır. Firmalar anahtar teslim olarak bu villayı satabilmekteler. Sadece sipariş vererek 15 gün içerisinde hayalleri süsleyen bir prefabrik villaya sahip olunabilir. Şu anda güncel piyasa fiyatlarına göre 250 metrekarelik çift katlı prefabrik villanın fiyatı 800 Bin TL ile 1 Milyon TL arasında değişmektedir. Üst düzey projeler olan bu prefabrik villalar en yüksek bütçeler prefabrik yapılar arasında yer almaktadır.