3 gün sürecek ihaleler ile 984 arsa arazi tarla kamudan satılacak! 9 bin liradan başlayan fiyatlarla yatırım fırsatı

Konya'nın Cihanbeyli belediyesi bir duyuru ile 984 adet taşınmazın satışının yapılacağını, fiyatların 9 bin liradan başladığını, yatırım yapmak isteyenler için başvuruların açıldığını ilan etti.
3 gün sürecek ihaleler ile 984 arsa arazi tarla kamudan satılacak! 9 bin liradan başlayan fiyatlarla yatırım fırsatı

Konya Cihanbeyli Belediyesi dev bir gayrimenkul satışı yapmaya hazırlanıyor. Belediye Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinden ve Basın İlan Kurumu'nun duyurular bölümünde yer alan ilan ile tam 984 adet muhtelif taşınmazın satışının yapılacağını açıkladı. Belediye başkanlığı duyurusunda ihale işlemlerinin 1 Temmuz tarihinde başlayacağını ve 5 Temmuz tarihinde sona ereceğini açıkladı. 1, 4 ve 5 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek ihaleler ile arsa arazi veya tarla yatırımı yapmak isteyenler belediyeye şimdiden başvuru yapabilecekler.

BELEDİYEDEN DEV GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI

Belediye başkanlığı duyurusunda arsaların bazılarının tam hisseli bazılarının ise belli bir hisse payı oranında olduğunu açıkladı. İlçenin farklı semtlerinde, mahallerinde yer alan arsaları almak isteyenler için bir tablo yayımlayan kurum, arsaların semt mahalle, ada parsel, arazinin m2'si, tam hisseli yada hisse payı oranını, muhamemn bedelini açıkladı. Tabloda ayrıca başvurularda geçerli olacak geçici teminat bedeli de açıklandı.

Satış Listesinin Bir Kısmı

3 gün sürecek ihaleler ile 984 arsa arazi tarla kamudan satılacak! 9 bin liradan başlayan fiyatlarla yatırım fırsatı

3 gün sürecek ihaleler ile 984 arsa arazi tarla kamudan satılacak! 9 bin liradan başlayan fiyatlarla yatırım fırsatı3 gün sürecek ihaleler ile 984 arsa arazi tarla kamudan satılacak! 9 bin liradan başlayan fiyatlarla yatırım fırsatı

Yukarıda yer alan listede satış listesinin bir bölümü yer almakta. Bu ilanın tamamı ve duyuru detayları ve tüm satış tablosuna ulaşmak isteyenler Konya Cihanbeyli Belediye Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinden ve Basın İlan Kurumu'ndan ulaşabilirler.

ARSALAR, ARAZİLER NASIL ALINACAK?

Cihanbeyli Belediye Başkanlığı'nın konut satış duyurusuna başvuru yapacak olanlar, belediyenin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden süreci yönetecekler. Buraya giderek şartname alınacak daha sonra belediyenin ilan ettiği evraklar teslim edilip başvuru ücreti ödenecek. Bu işlemlerin tümüyle tamamlanması ile birlikte ihaleye katılım hakkı sağlanacak.

İhaleye katılanlar başvuru yaptıkları arsa veya araziler için teklilerini sunacaklar. En yüksek teklifi veren gayrimenkulü almaya hak kazanacak. Alım satış işlemlerinde peşin ve indirimli ödeme seçenekleri de sunulacak.

İNDİRİM FIRSATI DA BULUNUYOR

Arsa, arazi almak için ihalede hak sahibi olanlar Taşınmazlar peşin bedelle veya %25'i peşin , kalan kısım 3'er aylık dönemlerde 4 eşit taksitler halinde ödenecektir. Peşin satışlar haricindeki satışlara aylık kanuni yasal faiz uygulanacaktır. Peşin ödemelerde ayrıca ilgili kanun hükmü kapsamında satış bedeline % 20 (yüzde yirmi) indirim uygulanır"

Satışa dair tüm detaylar ihale tarihinden önce Konya Cihanbeyli Belediyesinden öğrenilebilir.