4, 5, 6 Mayıs lojman satış duyuruları! 1+1, 2+1, 3+1 apartman daireleri, bahçeli müstakil evler

Önümüzdeki hafta bayram sonrasında 4 5 ve 6 Mayıs tarihlerinde bazı kamu kurumlarının lojman satış ilanları bulunuyor. Lojman satışlarında ilişkin güncel duyurular ve fiyat listeleri..
4, 5, 6 Mayıs lojman satış duyuruları! 1+1, 2+1, 3+1 apartman daireleri, bahçeli müstakil evler

Emlak365.com - Lojman satışları için çok sayıda kamu kurumunun ilanı bulunuyor. Son dönemlerin en fazla konut satış duyurusunun yer aldığı listede 15'den fazla şehir yer alıyor. Bunun dışında bazı iller için iki hatta iç ayrı konut satış ilanı yer alıyor. Güncel konut satış duyurularının tamamını, başvuru detayları, ihale tarihleri ve fiyat bilgileri ile derledik. İşte 5 Mayıs Perşembe ve 6 Mayıs Cuma günü başvuru yapılabilecek lojman ilanları.

KAMUDAN SATILIK DAİRE ARAYANLAR LİSTELER BELLİ OLDU

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Belediye Başkanlıkları, SGK lojman satış ilanlarında öne çıkan kurumlar. Bu kurumların duyurularında birden fazla lojman satışı için birçok ilan yayımlanmış durumda. Ev arayanlar için ucuz fiyat ve taksitli satış imkanı sunan kurumlar bunların dışında müşterilerin istemeleri durumunda konut kredisi kullanım imkanı için altyapı oluşturuyorlar.

Öyle ki Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün anlaşmalı olduğu bankalardan vatandaşlar lojman kredisi başvurusunda bulunabilir ve istedikleri lojmanları krediye uygun olması koşuluyla 120 ay vadeli alabilirler.

Güncel satış ilanlarına bakmak isteyenler

Tüm bu genel bilgilerin ardından önümüzdeki hafta mesai saatleri içerisinde başvuruları bizzat kurumlardan yapılmak üzere ilanda olan lojmanları liste halinde aktarıyoruz. İşte 1+1, 2+1, 3+1 apartman dairleri, bahçeli avlulu kargir evler, müstakil evlerden oluşan lojman satışları.

5-6 Mayıs lojman satış duyuruları liste 1

4, 5, 6 Mayıs lojman satış duyuruları! 1+1, 2+1, 3+1 apartman daireleri, bahçeli müstakil evler4, 5, 6 Mayıs lojman satış duyuruları! 1+1, 2+1, 3+1 apartman daireleri, bahçeli müstakil evler

5-6 Mayıs lojman satış duyuruları liste 2

4, 5, 6 Mayıs lojman satış duyuruları! 1+1, 2+1, 3+1 apartman daireleri, bahçeli müstakil evler

5-6 Mayıs lojman satış duyuruları liste 3

4, 5, 6 Mayıs lojman satış duyuruları! 1+1, 2+1, 3+1 apartman daireleri, bahçeli müstakil evler4, 5, 6 Mayıs lojman satış duyuruları! 1+1, 2+1, 3+1 apartman daireleri, bahçeli müstakil evler4, 5, 6 Mayıs lojman satış duyuruları! 1+1, 2+1, 3+1 apartman daireleri, bahçeli müstakil evler4, 5, 6 Mayıs lojman satış duyuruları! 1+1, 2+1, 3+1 apartman daireleri, bahçeli müstakil evler

Lojman satış duyurularının tamamı yukarıda yer alıyor. Vatandaşlar her bir ilanı hem basın ilan kurumu web sayfasından hemde ilanı yayımlayan milli emlak il müdürlüğü, il ilçe belediye başkanlıklarının kurumsal internet sitelerinden bulabilirler. Ayrıca kurumların ihale ve emlak birimlerine bizzat başvuru yapılarak satış dosyası alınabilir.

LOJMAN SATIŞLARINDA FİYAT LİSTELERİ

Yukarıda yer alan listede her bir kurum her bir daire için ayrı ayrı fiyat belirlemiş durumda. Listede 91.000 TL'den başlayan fiyatlarla 2+1 ve 3+1 daireler satılıyor. Müstakil evler için ise fiyatlar 180.000 TL'den başlıyor. Bu bedeller ihale muhammen bedeli olurken ihaleye katılımın az olması durumunda bu fiyatlar üzerinden satışlar gerçekleştirilir. Ancak ihaleye katılım fazla olursa fiyatlar artabilir.