4+1 136 metrekare prefabrik ev fiyatı ne kadar?

Prefabrik ev yaptırmaya karar verenlerin en çok merak ettikleri konu bu evlerin fiyatları oluyor. Müstakil yaşam imkanı sunan prefabrik evler için ne kadar bütçe gerekir?
4+1 136 metrekare prefabrik ev fiyatı ne kadar?

Prefabrik evler inşaat sektörünün son yıllardaki parlayan yıldızı oldu. Özellikle pandemi süreci ile beraber prefabrik evler yeniden keşfedildi. Müstakil yaşam alanlarının değerlendiği pandemi döneminin bitmesine rağmen insanlar müstakil evlerde yaşamaya devam etmek istiyorlar. Bunun en ucuz yolu olan prefabrik evler ise büyük rağbet görmeyi sürdürüyor.

PREFABRİK EVLER HER AÇIDAN AVANTAJLI!

Prefabrik ev yaptırmak çok önemli avantajları içerisinde barındırıyor. Betonarme ev maliyetlerini

öğrenenler yüksek fiyatlardan dolayı prefabrik evlere yöneliyorlar. Prefabrik evlerin daha uygun fiyatla mal edilebilmesi bu talepleri adeta teşvik ediyor. Betonarme ev yaptırmak ile prefabrik ev yaptırmak arasında neredeyse yarı yarıya fiyat farkı bulunuyor.

Prefabrik evlerin depreme uygun bir şekilde imal edilebilmesi bu evleri cazip kılan bir özellik oluyor. Betonarme evler deprem anında ilk hasar görecek yapılar oluyorlar. Prefabrik evler ise esneme payları ile ve geçtikleri testlerle depreme karşı da dayanıklılar. Prefabrik evlerin deprem anında yıkılma ihtimalinde dahi hasarın boyutu betonarme yapılarak göre daha az olacaktır.

Kullanım ömrü açısından da prefabrik evler avantaj sağlayabiliyor. Kaliteden ödün vermeden üretilen bir prefabrik ev gerekli bakımların yapılması halinde 50 yıla kadar kullanım ömrüne sahip olabiliyor. Bu bakımların düşük maliyetli olması ayrıca önemli bir özellik olarak öne çıkıyor.

PREFABRİK EV FİYAT İNCELEMESİ

4+1 136 metrekare prefabrik ev fiyatı ne kadar?

Prefabrik ev fiyatları oldukça fazla araştırılıyor. Firmalar prefabrik evler için farklı parametrelerle fiyatlandırma yapıyorlar. 136 metrekare 4+1 prefabrik ev için ilgili firma 509.900 TL fiyat açıkladı. Bu prefabrik evin çift katlı olduğu bildirilirken fiyat içerisinde çok sayıda hizmetin yer aldığı belirtildi.