420.000 TL'den Başlayan İlk Teklif Fiyatlarıyla Denize Yakın, Kent Merkezinde, Ormanda Satılık Villalar

Yaz dönemi öncesinde çok sayıda villa için yeni duyurular yayımlandı. İcra kapsamında satışı yapılacak olan villalar için talep edilen fiyatlar ise 420 bin TL'den başlıyor.
420.000 TL'den Başlayan İlk Teklif Fiyatlarıyla Denize Yakın, Kent Merkezinde, Ormanda Satılık Villalar

İcra kapsamında mart ayı içerisinde villa satışları için 28 ayrı duyuru yayımlandı. Türkiye'nin farklı noktalarında yer alan ilçelerde satışı yapılacak olan villalar için talep edilen fiyatlar ise birçok özelliğe göre değişmekte. Listelerde 420 bin TL'ye de milyon TL'lere de viila satışı yapılacağı bildirildi.

SATILIK VİLLA İLANLARI MART AYI DUYURULARI

Mart ayında ihalesi gerçekleştirilecek olan villa satışlarına dair son duyuru İstanbul için oldu. İstanbul Başakşehir'de yer alan 320 m2 bir villa 7 milyon TL'ye satılacağı açıklandı. Listenin ikinci sırasında yine İstanbul Başakşehir için bir satılık ilan yer aldı. Bu duyuruda ise 300 m2 villanın 6 milyon 750 bin TL'ye satılacağı açıklandı.

Listede ayrıca Afyonkarahisar'da 7633 m2 büyüklüğündeki bir arsa üzerine kurulu villanın 2 milyon 189 bin TL'ye satılacağı açıklandı. Antalya için yayımlanan ilanda 206 m2 viilanın 1 milyon 340 bin TL'ye, Mersin için yayımlanan ilanda ise 138 m2 vilanın 420 bin TL'den ihalede olduğu duyuruldu.

İşte O Liste

Aşağıda yer alan liste villa satışları için yayımlanan son duyuruları göstermekte. Villa satışı yada diğer gayrimenkullere dair ilanlara ulaşmak için basın ilan kurumunun web sayfasını kullanabilirsiniz.

420.000 TL'den Başlayan İlk Teklif Fiyatlarıyla Denize Yakın, Kent Merkezinde, Ormanda Satılık Villalar

İCRADAN VİLLA ALMAK İÇİN

İcra kapsamında satılan villaları almak isteyenler kurumların web sayfalarından icra duyurularına ulaşacaklar. Duyurularda satışı yapılacak olan gayrimenkule dair tüm bilgiler paylaşılmakta. Bu bilgiler kapsamında ve fiyatların uygun olması durumunda istekliler başvurularını tamamlayacaklar. Başvuru işlemleri online olarak e-Satış UYAP sistemi üzerinden yapılacak.

İhaleye online katılacak olan vatadanşlar ilan edilen muhammen bedeller üzerinden kendi tekliflerini sunacaklar. İhale süreci sonunda en yüksek teklifi verenler gayrimenkulü almaya hak kazanacaklar.