4.788 M2 Alanda Kurulu Bahçeli Ahşap Lojman Ev 74.500 TL'ye OGM'den Satılık

Orman Genel Müdürlüğü toplam büyüklüğü 4 bin 788 m2 alanda kurulu ahşap bahçeli lojmanı satışa çıkardı. Herkese açık satılacak lojman için belirlenen muhammen bedel 74.500 TL.
4.788 M2 Alanda Kurulu Bahçeli Ahşap Lojman Ev 74.500 TL'ye OGM'den Satılık

Yeni hafta başında yeni bir lojman satış ilanı geldi. Mülkiyeti Orman Genel Müdürlüğü'ne ait olan lojmanın satışı Çorum Osmancık İlçe Milli Emlak Şefliği tarafından gerçekleştirilecek. Arsa arazi büyüklüğü ile dikkat çeken lojman için hazırlanan kılavuzdaki detayları ve başvuruda bulunacak olanların neler yapması gerektiğini adım adım aktarıyoruz. İşte Çorum'da yer alan satılık lojmana dair özellikler.

74.500 LİRAYA 4.788 M2 BÜYÜKLÜKTE AHŞAP BAHÇELİ LOJMAN

Lojman satışları için istekli olan ve başvuruda bulunacak vatandaşlar adına tüm detaylar kurum tarafından ilan edildi. Satışı yapılacak olan lojmanın özellikleri, fiyat detayları, ihale tarihi ve başvuru şartları ile başvuru tarihleri bilinmesi gereken tüm ayrıntıları ile kamuoyu ile paylaşıldı.

4.788 M2 Alanda Kurulu Bahçeli Ahşap Lojman Ev 74.500 TL'ye OGM'den Satılık

İlk olarak ilana göre kurum satış işlemleri adına açıklamasında söz konusu gayrimenkulün Çorum İli, Osmancık İlçesinde yer aldığı ve 187 ada 1 parselde bulunduğu bildirildi. Lojman ve bulunduğu arsanın büyüklüğü 4.788 m2 olarak açıklanırken hisse oranı tam olarak duyuruldu. Satışı yapılacak olan gayrimenkulün detaylarında taşınmazın cinsi 'Bahçeli Ahşap Lojman' olarak duyuruldu.

Evin özelliklerine ilişkin paylaşılan bilgilerde ise; Bahçeli Ahşap Lojman'nın toplam büyüklüğü 96 m2 olarak açıklandı.

LOJMAN SATIŞI İÇİN FİYAT BİLGİSİ

Lojman kurumdan yapılan açıklama doğrultusunda açık artırma usulü ile satılacak. Bu kapsamda ihale düzenlenecek. İhalede için açıklanan muhammen bedel 74 bin 500 TL olacak. Lojman satışı için başvuru yapacak olan vatandaşlar ise 7 bin 455 TL geçici teminat bedeli ödeyecekler.

4.788 M2 Alanda Kurulu Bahçeli Ahşap Lojman Ev 74.500 TL'ye OGM'den Satılık

İhale işlemlerinin nasıl ve yapılacağına ilişkin Milli Emlak Şefliği "Mülkiyeti Orman Genel Müdürlüğüne ait taşınmaz (kamu konutu); karşılarında belirtilen tarih ve saatinde oluşturulacak komisyon huzurunda Osmancık Milli Emlak İlçe Şefliği makam odasında 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile satış ihalesi yapılacaktır." açıklamasında bulundu.

İHALE BİLGİLERİ

Söz konusu ihaleye katılım sağlayacak olan vatandaşlar 3 Mart saat 10.30'da Osmancık Milli Emlak İlçe Şefliği makam odasında hazır bulunacaklar.

Başvuru işlemleri 7.445 TL geçici başvuru ücretinin ödenmesi ve Yasal yerleşim yeri belgesi (İkametgah ilmuhaberi) ile Nüfus kayıt örneği veya arkalı-önlü nüfus cüzdanı fotokopisinin kuruma teslimi ile tamamlanacak. Söz konusu detaylar hem ( corum csb gov tr) hemde Milli Emlak Genel Müdürlüğü anasayfasında yer alan satış duyuruları bölümünden öğrenilebilir.