5 odalı 304 m2 lojmanlar satılacak! Fiyat listelerine bakmak isteyenlere tüm o liste

Niğde Bor Belediyesi 18 adet konut satışı yapacak. Belediyenin listesinde 5+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Fiyatlar ise 490.000 TL'den başlıyor.
5 odalı 304 m2 lojmanlar satılacak! Fiyat listelerine bakmak isteyenlere tüm o liste

Emlak365.com - Niğde Bor Belediye Başkanlığı yayımladığı duyruusunda Kızılyer Mevkii'nde yer alan 18 adet dairenin satılacağını açıkladı. Aşağıda yer tablolara göre 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak olan konutlardan 2 tanesi 5+1 olurken geriye kalan 16 tanesi ise 3+1 şeklinde. 3 odalı dairelerin en pahalısı ise 878.000 TL muhammen bedelle ilana çıkarıldı. 5 odalı konutların fiyatları ise sabit tutuldu. 2 daire de 1 milyon 350 bin TL olarak açıklandı.

BOR BELEDİYESİNDEN SATILIK 5+1 VE 3+1 DAİRELER

Belediyenin ihale ilanında dubleks dairelerin zemin katta yer aldıkları ve 304 m2 büyüklükte oldukları açıklandı. 3+1 daireler ise 191, 187 ve 171 m2 olarak duyuruldu. Üç odalı evler zemin kat ile 8 kata kadar çok farklı konumlarda bulunuyor. Kurum konut satışlarının nasıl yapılacağına ilişkin açıklamasında; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.Maddesi gereğince açık teklif usulüne göre satılacağını açıkladı.

Dubleks dairelerin özelliklerine ilişkin kılavuzda "kaloriferli, doğalgaz şofbenli, 2 adet balkonlu, 2 adet banyolu, kilerli, ayna kapak vestiyerli, mutfak dolaplı, mutfak tezgâhlı, fayans ve laminantlı, hilton lavabolu, duş kabinl" olduğu bildirildi. Konutların şehir merkezine, hastanelere, otobüs duraklarına ve şehirlerarası otobüs terminaline yakın olduğu da vurgulandı.

Üç odalı evlerin özellikleri hakkında kaloriferli, bireysel kombili, balkonlu, 2 adet banyolu, kilerli, mutfak dolaplı, mutfak tezgâhlı, fayans ve laminantlı, hilton lavabolu, duş kabinli, oto parkı mevcut açıklaması yapıldı. Bu konutların da diğer dairler gibi şehir merkezine, hastanelere, otobüs duraklarına ve şehirlerarası otobüs terminaline yakın olduğu ifade edildi.

5 odalı 304 m2 lojmanlar satılacak! Fiyat listelerine bakmak isteyenlere tüm o liste

İHALE İLE BELEDİYEDEN KONUT ALMAK İSTEYENLER

İlan edilen özellikler ile belediyeden ev almak için başvuru yapacakların 20 Mayıs tarihinde kadar zamanları var. Belediye bildirilen tarihte saat 09.30'da ihale tekliflerinin sunulacağını başvuruların da bu tarihten önce tamamlanması gerektiğini bildirdi.

İstekliler belediyenin ilgili ihale birimine gidecekler ve satış dosyasını alacaklar. Bu dosyanın ücretli olduğunu açıklayan Bor Belediyesi "Satış işlemi olacak taşınmazların İhale Doküman satış bedeli 1.000,00 TL olarak belirlenmiştir." uyarısında bulundu. Dosyayı ücretini ödeyip bildirilen esaslara göre tüm işlemleri tamamlayacaklar.