6.200 TL peşinat, 916 TL taksitle! Halkbank'tan 120 metrekare konut satışı!

Halkbank tarafından konut kredisi destekli ucuz konutlar satışa çıkarıldı. Halkbank hangi konutları uygun peşinat ve düşük miktarlı taksit avantajları ile satıyor. İşte Halkbank'ın ikinci el konut satışlarına dair merak edilenler...
6.200 TL peşinat, 916 TL taksitle! Halkbank'tan 120 metrekare konut satışı!

Konut fiyatları ev sahibi olabilecek durumda olanların bütçelerinin çok üzerine çıktı. Bundan dolayı da ucuz konutlara yönelme hız kazandı. TOKİ'nin sosyal konut projesi ödeme imkanları açısından biraz makul olsa da hemen ev sahibi olmak isteyenler 2 yıl beklememek için TOKİ dışı alternatiflere yöneldiler. Bankalardan yapılan ikinci el konut satışları bu durumda tercih edilebilecek tek yol olarak kalıyor. Bankaların satışa çıkardıkları konutlara dair kapsamlı araştırmalar yapılmaya devam ediliyor. 

HALKBANK YENİ KONUT SATIŞ İLANLARI YAYINLADI!

Kamu bankası olan Halkbank son dönemlerde ikinci el konut satışları ile dikkat çekmeye başladı. Halkbank mülkiyetinde olan ikinci el konutlar oldukça makul fiyatlarla satışa çıkarılıyorlar. Bu konutların fiyatları incelendiğinde her bütçeye uygun bir konut imkanı bulunduğu görülüyor. İmkanları geniş konutlar biraz yüksek bütçelerle, daha mütevazi evler ise düşük fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Her vatandaş kendi imkanları doğrultusunda satın alabileceği bir konutu Halkbank'ın konut satış ilanlarında bulabiliyor. 

6.200 TL peşinat, 916 TL taksitle! Halkbank'tan 120 metrekare konut satışı!

Halkbank tarafından satışa çıkarılan bazı konutların ilanlarını Emlak365 okurları için incelemeye aldık. Buna göre Diyarbakır'da 107 metrekare konut 119 Bin TL'ye, 116 metrekare ev 225 Bin TL'ye satışa çıkarıldı. 

Halkbank konut satış ilanlarına göre Giresun'da 170 metrekare konut 1.250.000 TL'ye, Antalya'da 193 metrekare konut 21.600.000 TL'ye satışa çıkarıldı. Bu konutlar müstakil evler olduğu için yüksek fiyatlarla satışa sunuldu. 

Halkbank şu anda yayında olan aktif ilanlarına göre Şırnak'ta 120 metrekare konutu 62 Bin TL'ye, Ordu'da 440 metrekare müstakil evi 894 Bin TL'ye, Şırnak'ta 148 metrekare konutu 175 Bin TL'ye satışa çıkardı ve müşterilerden teklif beklemeye başladı. 

KONUT KREDİSİ DESTEĞİ İLE SATIŞ YAPILIYOR!

Halkbank tarafından satışa çıkarılan bu konutları satın almak isteyenlere banka düşük faizli konut kredisi imkanı sağlıyor. Buna göre aylık yüzde 1,29 faizle konut kredisi kullanılabiliyor. 62 Bin TL'lik konut için yüzde 90 oranında konut kredisi verilebiliyor. Böyle bir durumda müşterilerin 6.200 TL peşin ödeme yapmaları gerekiyor. Kalan 55.800 TL için ise konut kredisi çekilebiliyor. 120 ay vadeli olarak kullanılan bu konut kredisinin aylık taksiti ise 916 TL oluyor.