70 metrekare 2+1 prefabrik ev fiyatları! Yıl sonu kampanyası açıklandı, bu fiyata daha bulunmaz!

Prefabrik ev fiyatlarının ne kadar olduğu merak edilirken yıl sonu kampanyaları teker teker açıklanıyor. Ortalama fiyatlara göre 70 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar?
70 metrekare 2+1 prefabrik ev fiyatları! Yıl sonu kampanyası açıklandı, bu fiyata daha bulunmaz!

prefabrik ev yaptırmak son dönemlerde oldukça popüler bir hale geldi. Uygun bir araziye sahip olan vatandaşlar prefabrik ev yaptırarak en maliyetsiz şekilde ev sahibi oluyorlar. Üstelik bir betonarme evden beklenen her türlü konforu ve imkanı prefabrik evlerde de bulabilmek mümkün olabiliyor. Bundan dolayı prefabrik evlere oldukça yoğun ilgi gösterilmeye başlandı. 

PREFABRİK EV YAPTIRMAK İÇİN NELER GEREKİR?

Prefabrik ev yaptırmak çok basit görünse de bir süreci gerektirmektedir. İlk olarak prefabrik ev yapımına uygun bir araziye sahip olmak gerekiyor. Her arazi prefabrik ev yapımı için uygun olmayabiliyor. Genel olarak prefabrik evlerin imar iznine tabi olmadıkları düşünülür ama işin aslı tamamen çok farklıdır. Eğer prefabrik ev yaptırılacak olan arazi belediye sınırları içerisindeyse ilgili belediyenin imar müdürlüğüne başvuru yapılarak kesin bilgi alınması gerekmektedir. 

Prefabrik ev için izin sorunu aşıldıktan sonra fiyat araştırması yapılıp bir prefabrik ev için anlaşma yapılır. İlgili firma muhtemelen düz bir beton zemin hazırlanmasını isteyecektir. Bunun da evi yaptıracak kişi tarafından yapılması gerekmektedir. Bu beton zemin hazırlandıktan sonra prefabrik ev bu zemin üzerinde montajlanacaktır. 

Prefabrik evler için elektrik ve su gibi tesisatların araziye kadar getirilmesi yine evi yaptıracak kişiye ait olacaktır. Elektrik ve su gibi tesisatın ev ile bağlantısını ise evi yapan firma üstlenecektir. Prefabrik ev fiyatının içerisinde bu tesisat bağlantısı da yer almaktadır. 

PREFABRİK EV FİYATLARI NE KADAR?

Prefabrik ev fiyatlarının ne kadar olduğu sürekli sorgulanan arama konuları arasında yer alıyor. Prefabrik ev sektöründe fiyatlar oldukça değişkendir. Çok ucuz fiyatlar bulunabildiği gibi çok yüksek fiyatlar da görülebiliyor. Ancak dikkat edilmesi gereken prefabrik evin hangi malzeme ile üretileceğidir. Kalitesi düşük malzeme ile üretilen prefabrik evler uzun ömürlü olmayacaktır. Bunun için kalitesine bakarak fiyat sorgulaması yapılmalıdır. 

70 metrekare 2+1 prefabrik ev fiyatları! Yıl sonu kampanyası açıklandı, bu fiyata daha bulunmaz!

Prefabrik evler modellerine ve büyüklüklerine göre fiyatlanabiliyorlar. 70 metrekare büyüklüğünde ahşap desenli bir prefabrik ev 249.900 TL'ye yaptırılabiliyor. 75 metrekare büyüklüğünde 2+1 prefabrik ev için ise 247.900 TL fiyat veriliyor. 79 metrekare 2+1 prefabrik ev 256.900 TL'ye, 74 metrekare 2+1 prefabrik ev ise 258.900 TL fiyat ile satılıyor.