80 bin liraya da var 500 bin liraya da! Akbank'tan satılık apartman daireleri

Akbank gayrimenkul satış duyurularında 80 bin TL'den 500 bin TL'ye kadar konut satışları yapılıyor. Akbank'tan ev almak isteyenler için tüm fırsatları haberimizde paylaşıyoruz.
80 bin liraya da var 500 bin liraya da! Akbank'tan satılık apartman daireleri

Akbank gayrimenkul satış duyurularında yeni ay için yeni ilanlar hazırlandı. Birçok ilde ev arsa arazi işyeri satacak olan banka ilk teklif fiyatlarını ilan etti. Bankaların gayrimenkul satış ilanları ile ilgilenenler için duyurulan rakamları başvuru aşamasında izlenecek detaylarla beraber aktarıyoruz. İşte Akbank'tan güncel satılık gayrimenkuller.

AKBANK'TAN SATILIK GAYRİMENKULLER 1-7 HAZİRAN

Akbank'ın satış listesinde yer alan bazı gayrimenkuller çin teklif verilmiş durumda. Bazı gayrimenkuller için ise halen ilk teklif bekleniyor. Kurumun aşağıda yer alan tabloda da belirtildiği gibi ilk teklif fiyatları üzerinden konutları almak mümkün. Bu durumda vatandaşlar çok daha uygun fiyatlara ev sahibi olma hakkı elde ediyorlar. Ev dışında banka imarlı arsa ve işyeri satışı yapıyor.

Fiyatları ile Dikkat Çeken İlanlar

Akbank'ın satış listesinde en düşük fiyatlardan birisi Şanlıurfa'da yer alan bir daire oldu. 67 m2 büyüklüğündeki daire için 80.000 TL muhammen bedel belirlendi. konya'nın Ereğli İlçesinde bir dükkan ise 2 milyon 250 bin TL'lik fiyatıyla dikkat çekiyor. İstanbul Zeytinburnu'nda 507 m2 büyüklüğünde bir dükkan için ise 19 milyon 175 bin TL muhamen bedel belirlendi.

Tabloda Görmek İsteyenler

Ev, işyeri yada arsa almak isteyenler için bankanın güncel satış listesi merak ediliyor. 1 Haziran itibariyle yenilenen satış duyuru tablosunun bir kısmını sizlerle paylaşıyoruz. Tabloda gayrimenkullerin özellikleri ile satış bilgileri yer almakta.

80 bin liraya da var 500 bin liraya da! Akbank'tan satılık apartman daireleri80 bin liraya da var 500 bin liraya da! Akbank'tan satılık apartman daireleri

Akbank tarafından satışa çıkarılan gayrimenkullerin satışları ihale ile oluyor. İlan edilen ilk teklif fiyatları üzerinden gayrimenkullere kendi tekliflerini sunan müşteriler ihale süreci sonunda en yüksek teklife sahip olmaları durumunda almak için hak elde ediyorlar. Ödeme yapılması ve tapu devri ile süreç tamamlanıyor.