9 şehirde kullanılmayan boş daireler satılacak! 80000, 105000, 120000 liraya Akbank satış ilanları

Akbank bayram süreci ve sonrasında başvuru yapılabilecek ihaleler ile 80.000 TL'den başlayan fiyatlarla kullanılmayan boş daireleri satacak.
9 şehirde kullanılmayan boş daireler satılacak! 80000, 105000, 120000 liraya Akbank satış ilanları

Emlak365.com - Akbank boş ve kullanılmayan durumda olan apartman daireleri gayrimenkul sayfası üzerinden yayımladığı duyurular ile satacağını bildirdi. Konut satışlarını ihale ile yapacak olan kurum, ihale süreci tamamlanana kadar önce başvuru kabul edecek sonra teklifleri değerlendirecek. İlk teklif fiyatı üzerinden konutları verilen tekliflere göre satacak olan bankanın listesinde çok sayıda şehir bulunuyor.

AKBANK'TAN BAYRAM SONRASI İÇİN KONUT SATIŞ İLANI

Akbank konut satış duyurularını kendisine ait sitesinden duyuruyor. Akbank Gayrimenkul Satış Sayfası olarak bilinen internet sitesinde satışı yapılacak olan konutların listesi bulunuyor. Bu sayfa üzerinde konut satışlarını görmek isteyenler Gayrimenkul Tipi sekmesinden Konut, İşyeri ve Arsa seçeneğinden konutu seçecekler. Daha ara butonuna basacak olan vatandaşlar satılacak olan tüm konutların listesine ulaşacaklar.

Konutların Özellikleri

Açılan sayfada konutların hangi şehirde bulundukları, metrekare büyüklükleri, fiyatları, ihale tarihi bilgileri yer alır. Vatandaşlar bu listede yer alan ilanları tek tek incelemek istediklerinde ise konutların ayrı ayrı özeliklerini görüntüleyebilecekler.

Bu sayfada ise konutun konum bilgileri, krediye uygun olup olmadığı, oda ve diğer özelliklerine ilişkin tüm detaylar, bulunduğu binanın özellikleri tek tek bildirilir. Vatandaşlar burada bildirilen özellikler üzerinden başvurularını yaparlar.

Konut Satış Rakamları

Yeni yayımlanan Akbank konut satış duyurularında ise 80.000 TL'den başlayan fiyatlarla konut satışları olacağı ilan edildi.Duyuruları incelemek isteyenler için satış ilanlarının bir kısmına dair görselleri haberimize ekledik.

9 şehirde kullanılmayan boş daireler satılacak! 80000, 105000, 120000 liraya Akbank satış ilanları9 şehirde kullanılmayan boş daireler satılacak! 80000, 105000, 120000 liraya Akbank satış ilanları

Akbank konut satış duyuruları ile ilgili olanlar yukarıda açıkladığımız şekilde konutlara ilişkin detayları internet üzerinden öğrenecekler. Konutları almaya karar verenler ise Akbank şubelerinden başvuru yapacaklar. Sonra ister şubeden ister açılan hesap ile internet bankacılığı sayfasından online teklif verecekler. Süreç sonunda ise ilgili banka şubesi ile alım satım işlemleri tamamlanacak.