Ankara Beypazarı satılık gayrimenkul ilanları güncellendi! O banka 144 metrekarelik daire için 164 bin TL istedi!

Son dönemlerde bankacılık sektöründe adından sıklık ile söz edilmesini sağlayan Odeabank, elinde bulunan icralık daireler için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka, ilgili ihalelerine ve ihaleler aracılığı ile satışa sunmuş olduğu icralık gayrimenkullerine ilişkin ayrıntıları paylaştı.
Ankara Beypazarı satılık gayrimenkul ilanları güncellendi! O banka 144 metrekarelik daire için 164 bin TL istedi!

Aralık 2021 tarihinde yükseliş hızlarını arttıran ve kendi rekorlarını kıran döviz kurları ile altın fiyatları, gündelik hayat akışı içerisinde satışa sunulan pek çok hizmet başlığının ve hizmet ürünün yüksek oranlarda zamlanmasına sebep oldu. Tüketicileri oldukça zor durumda bırakan zam açıklamalarından etkilenen sektörlerin başında ise emlak sektörü geldi.

Hammadde fiyatlarının artması ile birlikte yükselen sıfır konut fiyatları, ikinci el konut piyasasını da direkt olarak etkiledi. Bazı kötü niyetli ev sahiplerinin fiyatları üst seviyelerde tutması da satışta olan konutların fiyatlarının 2 hatta 3 katına kadar yükselmesine sebep oldu. Bu durum karşısında bazı yasalar ile durmaya çalışan devlet yetkilileri vatandaşların uygun fiyatlar karşılığında ev sahibi olmalarına yardımcı olmak için kampanya duyuruları yapsalar da tüketicilerin elleri kolları bağlandı.

Yeni dönemde uygun fiyatlar karşılığında ev sahibi olma hayalleri suya düşen tüketiciler, alternatif yolların olmadığı konusunda ümitsizliğe kapılsa da Odeabank’tan sevindiren haber geldi. Banka, yasal ihale platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediği ve söz konusu ihaleler kapsamında toplamda 3 adet konutun satışa sunulduğunu belirtti.

ODEBANK’TAN YENİ İŞ BİRLİĞİ DUYURUSU!

Odeabank elinde bulunan icralık gayrimenkullerin online olarak satılabilmesi için Bankadan isimli yasal e- ihale platformu ile anlaşmaya vardığını bildirdi. Banka, anlaşmanın ardından 3 yeni ihale düzenlediğini belirtti.

ODEABANK KONUT İHALELERİ

Ankara Beypazarı satılık gayrimenkul ilanları güncellendi! O banka 144 metrekarelik daire için 164 bin TL istedi!

Odeabank, yasal ihale platformu Bankadan üzerinden düzenlemiş olduğu 3 yeni ihaleyi duyurdu. Banka satışta olan gayrimenkulleri ve satış fiyatlarını şu şekilde sıraladı:

  • Ankara Beypazarı 210 metrekare daire: İhale başlangıç bedeli 240 bin TL, teminat bedeli 6 bin 720 TL, hizmet bedeli 10 bin 573 TL

  • Ankara Beypazarı 151 metrekare daire: İhale başlangıç bedeli 169 bin TL, teminat bedeli 5 bin 70 TL, hizmet bedeli 7 bin 977 TL

  • Ankara Beypazarı 144 metrekare daire: İhale başlangıç bedeli 164 bin TL, teminat bedeli 4 bin 920 TL, hizmet bedeli 7 bin 741 TL

ODEBANK KONUT İHALESİ FİYAT TEKLİFİ

Odeabank Bankadan ihaleleri için öncelikle platforma üye olmak ve ardından da ilgili konut için belirlenmiş olan teminat ve hizmet bedelini yatırmak gerekmektedir.