Ankara Büyükşehir Belediyesi 290 bin liraya ucuz konut satıyor!

Keçirön'de satılık ev ve arsa ilanları arayanlara aradıkları fırsat ilanı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlandı. ABB konut satış ihalesi duyurusu haberimizde!
Ankara Büyükşehir Belediyesi 290 bin liraya ucuz konut satıyor!

Ankara'da ev sahibi olmak istiyorum diyen kişilere aradıkları fırsat Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlandı. ABB konut ihalesi için yapılan duyuruda mülkiyeti belediyeye ait olan ve Keçiören ilçesi sınırları içerisinde yer alan 8 konutun ihale yöntemi ile satılacağı ilan edildi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan ihale duyurusunda "Belediyemiz ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında yapılan protokoller ve Bakanlık Olur'ları doğrultusunda satış yetkisi Belediyemize verilen, mülkiyeti Maliye Hazinesinin satış yetkisi Belediyemize ait ve Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıdaki listede ilçesi, mahallesi, ada/parsel ve bağımsız bölüm numarası, takdir edilen (muhammen) bedeli, geçici teminatı yazılı taşınmazlar, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 36. maddesi gereğince Kapalı Zarf usulü ile satış bedeli, ihale karar pulu, sözleşme karar pulu, ilan giderleri ve diğer giderleri peşin ödenmesi şartıyla peşin perakende (tek tek ) mülkiyet satışı yapılacaktır" ifadelerine yer verildi. 

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ABB KONUT SATIŞ İHALESİ TARİHİ NE ZAMAN?

Konut satış ihalesi kapsamında yayımlanan duyuruda ihale tarihi 29 Aralık 2022 olarak ilan edilirken ihale saati ise 12:00 olarak ilan edildi. İhaleye katılmak isteyen kişi ya da kurumların ise şartnameye uygun olarak hazırlamış oldukları tekliflerini ihale saatine kadar teslim etmeleri gerekiyor. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi 290 bin liraya ucuz konut satıyor!

Satışa sunulan konutların fiyatları 290 bin liradan başlarken 1 milyon liraya kadar yükseliyor. Keçiören Bağlarbaşı Mahallesi sınırları içerisinde yer alan konutlar için fiyatlar seçilen konutun metrekaresine göre belirlenecek.