Ankara Büyükşehir Belediyesi Daire Satışı İçin Konut İhalesi İlanı Yayımladı!

Konut fiyatlarının en çok arttığı iler arasında yer alan Ankara'da belediyeden satılık daire ilanları arayan kişilere Ankara Büyükşehir Belediyesi konut ihalesi duyurusu yayımladı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Daire Satışı İçin Konut İhalesi İlanı Yayımladı!

İhaleden ev sahibi olmak ve konut yatırımı yapmak isteyen kişiler için Ankara Büyükşehir Belediyesi konut satış ihalesi ilanı yayımladı. Son dönemde konut fiyatlarının en çok yükseldiği iller arasında yer alan Ankara'da ev sahibi olmak isteyenlere yönelik olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi satılık konutlar için yeni ihale ilanı yayımladı.

Yayımlanan ilan kapsamında mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 5 adet daire satışa sunulmuş oldu. Ankara Belediyesi'ne ait olan Çankaya ilçesi Kızılırmak - Karakusunlar Mahallesi sınırları içerisinde yer alan daireler 2886 Sayılı Kanun'un 36. maddesi gereğince Kapalı Zarf usulü ile satış bedeli, ihale karar pulu, sözleşme karar pulu, ilan giderleri ve diğer giderleri peşin ödenmesi şartıyla satılacak.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SATILIK KONUTLAR İÇİN İHALE İLANI YAYIMLADI!

Başkent Ankara'da belediyeden satılık konut ihalesi fırsatı arayan kişilere yönelik olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi daire satışı için konut ihalesi düzenleyeceğini duyurdu. Ankara Büyükşehir Belediyesi ihaleleri arasında yer alan yeni duyuruda 5 adet dairenin 2886 Sayılı Kanunun 36. maddesi gereğince Kapalı Zarf usulü ile satışa sunulacağı ilan edildi.

İhaleye katılarak teklif vermek isteyen kişi ve kurumlar ihale şartnamesini en geç ihale günü Saat 11.00’a kadar Hipodrom Caddesi No: 5’deki Belediye Hizmet binasının 14.katında bulunan EMLAK ve İSTİMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI Taşınmazlar Şube Müdürlüğünde görülebilecek ya da alabilecekler. Ancak ihaleye katılım için fiyatı 500 TL olarak belirlenen şartnamenin satın alınması zorunlu olacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Daire Satışı İçin Konut İhalesi İlanı Yayımladı!

İhale katılımı için şartnameye uygun olarak hazırlanan teklif mektuplarının ise ihale komisyonuna 21 Temmuz 2022 tarihinde saat 12:00'ye kadar teslim edilmesi şartı aranacak. Çankaya Kızılırmak - Karakusunlar Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ve mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 5 daire en yüksek teklif sahibine satılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi satılık konutlar için en düşük muhammen bedel 3 milyon 590 bin TL olarak belirlenirken en yüksek muhammen bedel ise 13. katta yer alan 149,54 m2 büyüklüğe sahip olan 4+1 daire için talep edilen 4 milyon 370 bin liralık satış fiyatı oldu.