Ankara Büyükşehir Belediyesi Elinde Kalan Konutları Satışa Çıkardı! İşte Fiyat Listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi konut satış ilanına çıktı. Çankaya İlçesinde yer alan ve belediyeye ait olan bazı konutlar için ihale düzenlenecek.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Elinde Kalan Konutları Satışa Çıkardı! İşte Fiyat Listesi

Ankara'nın Çankaya İlçesinde yer alan ve mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediyesine ait olan 11 adet kamu konutu satışa çıkarıldı. Belediye Başkanlığı bir duyuru yayımlayarak satışlar için ihale düzenleneceğini ilan ederken konut satışları için ayrıca bilgi verdi. Başkentte ev almak isteyenler için yayımlanan belediye konutu satış ilanı detayları.

ANKARA ÇANKAYA'DA BELEDİYE KONUTLARI SATILACAK

Belediye Başkanlığı 11 adet konutun aynı yapıda olduğunu ilan ederken dairelerin, Çankaya ilçesi, Kızılırmak-Karakusunlar mahallesi, imarın 27465 ada 1 parsel konumunda olduğunu duyurdu. Konutların özellikleri ile satış rakamları hakkında bilgi veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ihale hakkında da açıklamalarda bulundu.

İhale Bilgileri

İhale işlemlerinin 3 Şubat tarihinde gerçekleştirileceğini bildiren belediye, başvuruda bulunarak ihaleye katılacak olanların ilan edilen tarihte saat 11.00'de Hipodrom Caddesi No:5’deki Belediye Hizmet binasının B-Blok 1.Katında bulunan ENCÜMEN salonunda hazır olmaları gerektiğini açıkladı. İhale işlemleri 2886 Sayılı Kanunun 36. maddesi gereğince Kapalı Zarf usulü ile yapılacak.

İhaleye katılmadan önce istekliler Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden ihale şartnamesini inceleyebilecekler.

Konutların Özellikleri

Söz konusu konutların özelliklerini de paylaşan Ankara Büyükşehir Belediyesi, dairelerin Çankaya Kızılırmak Karakusunlar Mahallesinde yer aldığını duyurdu. Diarelerin 1. kat ile 13. katta yer aldığını ilan eden belediye bir dairenin 3+1 geri kalan 10 dairenin ise 4+1 şeklinde olduğunu bildirdi. Konutların büyüklükleri standart olup 149,5 m2 olarak açıklandı. Sadece 3+1 konutun büyüklüğü 144,6 m2 oalrak duyuruldu.

Konutların Fiyatları

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elinde Kalan Konutları Satışa Çıkardı! İşte Fiyat Listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elinde Kalan Konutları Satışa Çıkardı! İşte Fiyat Listesi

Belediye başkanlığı ihaleye katılmak isteyenleri ihale şartlarını yerine getirmek zorunda olduklarını da kılavuzda hatırlattı. Bu kapsamda ihaleye katılacakların başvuru işlemleri sırasında hangi evrakları teslim edeceklerini açıklayan Ankara Büyükşehir Belediyesi şu listeyi yayımladı.

İHALE BAŞVURU İŞLEMLERİ

İhale başvuru işlemleri "İmzalı Teklif Mektubu, İmzalı Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi ( Aslı ), İmzalı Yer Görme Belgesi, Şartname Alındı Makbuzu, Şartname Alındı Makbuzu, Geçici Teminat Alındı Makbuzu, " evraklarıyla yapılacak.

İhaleye katılacak olanlar ihale başvurularını 3 Şubat tarihine kadar yapacaklar.

Başvurudan önce yine belediyeden 500 TL karşılığında ihale şartnamesinin alınması gerekiyor.