Ankara Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi ihale duyuruları yayımlamaya devam ederken bunlardan biri de kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi olarak öne çıktı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor

Ankara'da yenileme çalışmaları tüm hızı ile devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenleneceğini duyurdu. 14 Ağustos 2024 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ihale duyurusu ile Pursaklar'da yer alan konut imarlı 6.401 m2 büyüklüğündeki arsa için kat karşılığı inşaat ihalesi düzenleneceği belirtilerek ihale tarihi ve koşulları kamuoyuna duyuruldu.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PURSAKLAR'DA KONUT İNŞA EDECEK!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ihale duyururusunda "Mülkiyeti Belediyemize ait Pursaklar İlçesi, Saray Mahallesinde bulunan ve aşağıdaki listede özellikleri belirtilen parselde 2886 Sayılı Kanunun 36. Maddesine göre kapalı teklif usulü ile Kat Karşılığı İnşaat ihalesi yapılacaktır." denilerek ihalenin koşulları ve detayları açıklandı.

ihale.jpg

Yayımlanan ihale duyurusunda "Bu işin tahmini keşif bedeli; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın 2024 Yılı Yapı Yaklaşık Maliyetleri Hakkındaki Tebliğine göre 137.128.698,00 TL olarak hesaplanmıştır." denilerek ihale tarihi 29 Ağustos 2024 olarak açıklandı. İhale Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin encümen salonunda belirtilen tarihte saat 14:00'te düzenlenecek. Kapalı teklif usulü yapılacak olan ihalede en yüksek teklifi taşınmazı satın almaya hak kazanacak.

Genel Yayın Yönetmeni