Ankara İzmir ve İstanbul'da banka konutları 120.000 TL'den başlayan ilk teklif fiyatlarıyla satılacak

Vakıfbank haziran ayının ortasına kadar olan süreçte Ankara İstanbul ve İzmir'de küçük büyük bodrum zemin, 1. 2. 3. katta yer alan apartman dairelerini satışa çıkardı. Fiyatlar 110.000 TL'den başlıyor
Ankara İzmir ve İstanbul'da banka konutları 120.000 TL'den başlayan ilk teklif fiyatlarıyla satılacak

Vakıfbank haziran ayı konut satış duyurularında en fazla ilan 3 büyük kent için yayımlandı. İstanbul, Ankara ve İzmir'de konut satışı yapacak olan Vakıfbank, fiyat listesini açıkladı. Listede yer alan düşük fiyatlı konut için belirlenen fiyat 110.000 TL olurken bir milyon yüz bin TL'ye kadar olan fiyat aralığında onlarca dairenin satışı için ilan mevcut.

ANKARA İZMİR VE İSTANBUL'DA KONUT SATIŞI

Banka gayrimenkulleri kapsamında yayımlanan ilanlar için başvuru yapacak olan vatandaşlar için listenin bir bölümünü aşağıda paylaştık. Listelere dair görseller Vakıfbank'ın resmi sitesinden alınmış olup sadece bir bölümü içeriyor. Tüm listelere yine Vakıfbank Gayrimenkul Satış Sayfası üzerinden ulaşılabilir. Konut alacaklar için o listeler.

Ankara İzmir ve İstanbul'da banka konutları 120.000 TL'den başlayan ilk teklif fiyatlarıyla satılacakAnkara İzmir ve İstanbul'da banka konutları 120.000 TL'den başlayan ilk teklif fiyatlarıyla satılacakAnkara İzmir ve İstanbul'da banka konutları 120.000 TL'den başlayan ilk teklif fiyatlarıyla satılacak

Bankadan konut almak isteyenler için oluşturulan listeşerde; konutun bulunduğu yapının görseli, satışı yapılacak olan dairenin kaç oda olduğu, m2 büyüklüğü, il ilçe ve mahalle bilgileri ile ilk teklif fiyatı yer alıyor. Vatandaşlar bu fiyat üzerinden ilk tekliflerini sunabilirler.

BANKADAN EV ALMAK İÇİN

Vakıfbank kendi gayrimenkullerinin satışları için özel bir ödeme planı oluşturuyor. Müşteriler peşin paraları olmaması durumunda bile bankaya kredi başvurusunda bulunabiliyor. Eğer kişinin konut kredisine uygun oludğu tespit edilirse 120 ay vadeli konut kredisi ile bankadan konut alınabilir. Ayrıca Vakıfbank kendi konutlarının satışları için hazırladığı konut kredisi paketinde standart konut kredisi paketlerinden çok daha düşük faiz oranı sunuyor.

İLK TEKLİF VERİLMEMEMİŞSE

İlk teklif verilmemişse vatandaşlar listede yer alan fiyatları teklif olarak sunabilir ve konutları alabilirler. İlk teklif verilmişse vatandaşlar artırma bedeli kadar teklifi yükseletebilir ve yeni teklif verebilirler. Konutlar için şubeler yada internet bankacılığı kullanılabilir, teklif sunulabilir ve evler alınabilir.