Ankara Yenimahalle'de Site Yönetim Seçiminde Bıçaklar Çekildi Kan Aktı!

Ankara'da bir sitenin yönetim seçiminde kan aktı. Seçime katılmayan site sakinlerinin yerine oy kullanıldığı iddiası ile çıkan kavgada taraflar birbirlerini bıçakladılar.
Ankara Yenimahalle'de Site Yönetim Seçiminde Bıçaklar Çekildi Kan Aktı!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Serhat Mahallesi'nde bulunan bir sitede yönetim seçimi yapıldı. İki hafta kadar önce gerçekleştirilen seçimde site yönetiminin başkanının belirlenmesi için site sakinleri oy kullandılar. Ancak bazı site dakinleri seçime katılmayanlar adına oy kullanıldığını iddia ettiler. Yaşanan tartışmanın ardından site yönetimi seçiminin tekrarlanmasına karar verildi. Bugün tekrarlanan seçimin ardından taraflar arasında aynı konudan dolayı kavgaya varan tartışmalar yaşandı.

SİTE YÖNETİM SEÇİMİNDE KAN AKTI

Taraflar çıkan kavgada birbirlerine bıçak çektiler. Yönetim katında başlayan kavga site dışına kadar taşındı. Arbede içinde kalan site sakinleri de olaya dahil oldular. Olayın büyümesi ile çevredeki vatandaşlar polise ihbarda bulundular. Bu ihbar neticesinde polis ekipleri olay yerine gelerek tarafları güçlükle kontrol altına aldılar. Kavgada yararlanan site sakinlerinin ise hastaneye sevkleri 112 sağlık ekipleri tarafından yapıldı.

SİTE SAKİNLERİ OLAYIN AYRINTILARINI ANLATTILAR

Yaşanan kavganın neden çıktığına dair site sakinleri bazı bilgiler verdiler. Site sakinlerinin iddialarına göre iki hafta önce site yönetimi için seçim yapıldı. Oy çalındı iddiaları ondan sonra çıktı. Seçime katılmayan daireler adına oy kullanabilmek için belge düzenlenerek oy kullanıldı. İki grup ise bu tartışmalardan dolayı birbirlerine girdiler.

Yine aynı iddialara göre yaşanan arbedede iki kişi silah çekti ve ardından da polis olay yerine gelerek müdahalede bulundu. Bu ilk kvaganın ardından bugün de yeni bir kavga meydana geldi. Bu sefer ise taraflar birbirlerine bıçak çekerek bıçakladılar. Tüm bu iddialar üzerine polis olay hakkında soruşturma başlattı. Bıçaklama olayını gerçekleştirenler hakkında adli işlemler başlatılırken konunun tüm detaylarının araştırılmaya başlandığı bildirildi.