Ankara'da Apartman Yöneticilerine 'Başkent Mobil' Uygulaması

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan bir uygulama apartman yöneticilerine büyük kolaylıklar sağlıyor.
Ankara'da Apartman Yöneticilerine 'Başkent Mobil' Uygulaması

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan bir uygulama apartman yöneticilerine büyük kolaylıklar sağlıyor. Mansur Yavaş duyurulan uygulamanın kullanım amacı ve uygulama ile sağlanacak kolaylıklar haberimizde. İşte apartman yöneticilerine Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından duyurulan Başkent Mobil uygulaması.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından yapmış olduğu bir paylaşım ile yeni bir uygulamayı Ankaralılara duyurdu.



Başkent Mobil adıyla duyurulan bu uygulama apartman yöneticileri tarafından kullanılacak ve çok sayıda alanda yürütülen işlemlerde vatandaşlara kolaylıklar sağlayacak. İşte Mansur Yavaş tarafından açıklanan o uygulama detayları.



ANKARALILARA BAŞKENT MOBİL UYGULAMASI



Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından söz konusu uygulamaya dair yapılan açıklamada; apartman yöneticilerinin yapabileceği işlemlere dair bilgi verildi. Bu uygulama ile apartman yöneticilerine sağlanan desteklere ilişkin şu işlemlerin yapılabileceği bildirildi.



‪Yeni modül sayesinde apartman yöneticilerimiz;‬



* Apartman/sokaklarındaki sorunları anında iletebilecek ‪



* İhtiyaç sahibi aileleri bildirebilecek ‪



* Belediye bütçesi dahil fikirleriyle söz sahibi olabilecek.



Mansur Yavaş tarafından söz konusu uygulamaya dair yapılan açıklamada, "Başkent Mobil uygulamamıza “Apartman Yöneticileri”nin taleplerini iletebileceği bir bölüm ekledik. Ankara’daki her yerleşim alanında vatandaşımızın yanında ve destekçisi olmak için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.



Emlak365.com