Ankara'da Satılık Hazine Arazileri! 712 M2 Arsa 9 Bin Lira Fiyatla Satışta

Ankara'da yatırımlık arsa, ham toprak, tarla, taşlık ve hali arazi arayanlara Mili Emlak kaçırılmayacak fırsatlar sundu. Gölbaşı, Beypazarı, Ayaş, Sincan, Kalecek, Polatlı, Mamak hazine arazisi satışı
Ankara'da Satılık Hazine Arazileri! 712 M2 Arsa 9 Bin Lira Fiyatla Satışta

Milli Emlak arsa satışları 2022 Şubat duyuruları yayımlandı. Yayımlanan ilanlar kapsamında Türkiye genelinde 47 ilde satılık hazine arazileri listesi açıklanırken Ankara'da da çok sayıda arsa uygun fiyatlarla satışa sunuldu.

1 Şubat 2022 tarihi itibari ile başvuruları açık olan hazine arazileri satışı için belirlenen yeni rakamlar Milli Emlak GOV TR resmi internet sitesi üzerinden ilan edilirken Ankara'da arsa yatırımı yapmak isteyen kişilere hitap eden çok sayıda ilana yer verildi. Özellikle de Ankara'da yatırımlık arsa fırsatı arayan kişilerin en çok tercih ettikleri bölgeler arasında yer alan Kalecik, Polatlı, Sincan, Beypazarı ve Gölbaşı satılık arsa fiyatları piyasa fiyatının çok daha altında olması ile dikkat çekti.

MİLLİ EMLAK ARSA SATIŞLARI 2022: ANKARA SATILIK HAZİNE ARAZİLERİ LİSTESİ!

Şubat ayının gelmesi ile beraber Milli Emlak arsa satışı ilanları listesi güncellenirken Ankara'nın çok sayıda ilçesinde yer alan arsalar düşük fiyatlarla satışa sunuldu. Ankara'da arsa yatırımı yapmak istiyorum diyen kişilerin en gözde bölgeleri arasında yer alan Gölbaşı, Beypazarı, Polatlı, Kalecik, Ayaş ve Sincan yayımlanan ilanlarla en çok dikkat çeken bölgeler arasında yer aldı.

Ankara'da Satılık Hazine Arazileri! 712 M2 Arsa 9 Bin Lira Fiyatla Satışta

Ankara Polatlı'da satılık hazine arazisi arayan kişiler için 390,34 m2 büyüklüğe sahip olan hazine arazisi için belirlenen satış fiyatı sitede 7 bin 900 TL olarak yer alırken ilan aynı zamanda sitedeki en ucuz hazine arazisi fiyatı olarak ta dikkat çekti. Ankara Beypazarı ilçesinde yer alan 712 m2 büyüklüğe sahip olan arsa satış fiyatı ise 9 bin TL olarak sitede yerini aldı.

Ankara'da Satılık Hazine Arazileri! 712 M2 Arsa 9 Bin Lira Fiyatla Satışta

ANKARA SATILIK HAZİNE ARAZİLERİ: MİLLİ EMLAK'TAN NASIL ARSA ALINIR?

Milli Emlak arsa satışları ilanları için bugün tarihi itibari ile şu anda Milli Emlak resmi internet sitesi üzerinden 131 satılık hazine arazisi listesi yayımlanırken bu ilanların her birinde ihale tarihi bilgilerine yer verilmektedir. Yayımlanan ilanda yer alan ihale tarihine kadar satışın yapıldığı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü il / ilçe müdürlükleri üzerinden ihale başvurusu yapılması yeterlidir. Milli Emlak GOV TR resmi internet sitesi üzerinden satışlar hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.