Araba Fiyatına İcralık Arsalar! Emlak Katılım Resmi Duyuruyu Yaptı, Yetişen Alacak!

Emlak Katılım Bankası'da kendisine ait olan arsaları çok uygun fiyatlarla satışa çıkardı. İşte güncel satış duyuruları ve fiyat listesi.
Araba Fiyatına İcralık Arsalar! Emlak Katılım Resmi Duyuruyu Yaptı, Yetişen Alacak!

Emlak Katılım Bankası, müşterilerinden teminat olarak aldığı ve teminat şartlarının yerine getirilmemesi sebebi ile satış kararını çıkardığı arsaları uygun fiyatlarla ilana koydu. Değerine ve konumuna göre 17.000 TL’den başlayan arsalardan birini siz de alabilirsiniz. Detaylar haberimizin devamında.

Emlak Katılım Bankası, gayrimenkul satışına son hızıyla devam ediyor. Elindeki icralık konutların büyük bir kısmını satan Emlak Katılım, şimdi de arsa ve iş yeri satışlarına yoğunlaştı. Kendi satış sitesi üzerinden teklif usulü ile satış yapan banka, uygun fiyatları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Yatırım amacıyla arsa, tarla ya da arazi arayanlar için ideal seçeneklerin yer aldığı satış sitesinde fiyatların düşük olması da gözlerden kaçmıyor.

En İyi Teklifi Veren Alacak

Teklif usulü ile çalışan Emlak Katılım Bankası, satış sitesinde söz konusu arsalarla alakalı detaylı bilgileri de sunuyor. Türkiye’nin farklı bölgelerinde bulunan arsalar için siz de teklifinizi hemen iletebilirsiniz. Teklif iletmek için 0850 399 27 84 numaralı İNTENGO iletişim numarasını arayabilirsiniz. Ayrıca Emlak Katılım Bankası şubelerinden birine giderek de başvuruda bulunabilirsiniz.

Şubeden bilgi almanızın ardından satıştaki arsalar için teminat tutarını yatırmak kaydı ile şifre talebinde bulunabileceksiniz. Şube tarafından cep telefonunuza ve mail adresinize teklif yapabilmeniz için kullanıcı adı ve şifresi gönderilecek. Gelen bilgileri kullanarak Emlak Katılım gayrimenkul satış platformuna giriş yapabilecek, satın almak istediğiniz arsalar için kendi teklifinizi iletebileceksiniz. Teklif süresi sona erdiğinde en iyi teklifi veren taraf olmanız halinde satış işlemleri en hızlı şekilde başlatılacaktır.

Araba Fiyatına İcralık Arsalar! Emlak Katılım Resmi Duyuruyu Yaptı, Yetişen Alacak!

Elindeki tüm konutları sattığı için şu an Emlak Katılım tarafından sadece arsa ve iş yeri satışı yapılmakta. Bu durum bir dezavantaj gibi görünse de önemli bir avantajı da beraberinde getiriyor. Yeni teklifler eklendiğinde ilk teklif yapan kişi olmanız halinde uygun fiyatlarla konut sahibi de olabilirsiniz.

Emlak Katılım gayrimenkul satış sistemine giriş yapmak ve satıştaki arsa ve iş yerlerini görmek için bankanın web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sadece satıştaki arsaları görmek istiyorsanız ekranın sol kısmında yer alan menü alanından kategori seçiminizi arsa olarak değiştirebilirsiniz. Bu işlemin ardından alt kısımda bulunan ‘’Ara’’ butonuna tıklayarak satıştaki arsaların detaylarına ulaşabileceksiniz.