Aylık 1.000 TL'ye Bir Yıllık Kiralık 4 Oda 1 Salon 125 m2 Kamu Lojmanı

Kamudan gelen son lojman ihale ilanı kiralama için oldu. Isparta'da bir kamu konutu aylık 1.000 TL'ye kiralanacak. Konut 4+1 konumda ve 125 m2 büyüklüğünde.
Aylık 1.000 TL'ye  Bir Yıllık Kiralık 4 Oda 1 Salon 125 m2 Kamu Lojmanı

Kamu kurumlarının lojman ihale ilanları her zaman satılık olmuyor. Kurumlar bazı konutların kiralanması için ihale ilanı yayımlıyorlar. Kiralık lojman ilanı yayımlayan son kurum Eğirdir Milli Emlak Şefliği oldu. İşte kiralanacak konutun özellikleri ve kiralama bilgileri.

KAMUDAN KİRALIK LOJMAN AYLIK 1000 TL'YE

Isparta Eğirdir Milli Emlak Şefliği duyuruusnda Yazla Mahallesinde yer alan ve devlete ait bir dairenin ihale ile kiralanacağını duyurdu. 4+1 konumunda olan dairenin şuan boş olduğunu açıklayan kurum konutun 12.000 TL yılık 1.000 TL aylık bedelle ihale edileceğini duyurdu. İhale süreci konutun tesliminden sonra 1 yıl olduğunu bildiren Eğirdir Milli Emlak Şefliği vatandaşların 31 Ocak tarihinde ihaleye gireceklerini ilan etti. İhale süreci hakkında bilgi veren kurum ilan edilen tarihte saat 10.30'da açık artırma yapılacağını açıkladı.

Açık artmaya katılmak isteyenler için yapılan açıklamada; ihalenin Eğirdir Milli Emlak Şefliğinde toplanacak Komisyon huzurunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 inci maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile tamamlanacağı belirtti.

Açık artırmaya hem gerçek kişi hemde tüzel başvuru yapılabilecek. 1200 TL ihale teminat bedelinin ödenmesinin ardından vatandaşlar gerçek kişiler için T.C Kimlik numarası ibrazı, Geçici teminata ait belge, varsa vekaletname ile başvuruların tamamlanacağı açıklandı.

Başvurular ihale tarihi olan 31 Ocak tarihi saat 10.30'a kadar Isparta Eğirdir Milli Emlak Şefliğine bizzat yapılacak. Detaylı bilgi yine kurumdan telefon yada şahsi başvuru ile alınabilir.