Aylık Tarım Arazisi Satış İlanları Yayımlandı! İl İl Liste Örnek Fiyat Listeleri

Farklı illerde yer alan kamu kurumları kendilerine ait olan tarım arazilerini, bahçe ve benzeri nitelikte ki gayrimenkulleri şubat ayında satmak için ihale duyuruları yayımladılar.
Aylık Tarım Arazisi Satış İlanları Yayımlandı! İl İl Liste Örnek Fiyat Listeleri

Kamu kurum ve kuruluşları tarafından ilan edilen tarım arazisi satış duyuruları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Şubat 2022 dönemi için geçerli olan duyuruları ve bazı kurumların ihale duyurularının örnek satış listelerini ilgilenenler için derledik.

ŞUBAT 2022 DEVLETTEN SATILIK TARIM ARAZİLERİ

Şubat ayında kamu kurumlarının satış çıkardığı çok sayıda tarım arazisi ilanı bulunuyor. Kurumlar farklı ve bazı iller için aynı şehirde yer alan tam 17 satış ilanı yayımladılar. Ancak satış ilanlarında birden fazla satış duyurusu bulunabiliyor. Öyle ki bazı kurumlar tek satış ilanında 50'den fazla arsa veya arazinin ayrı ayrı satışının yapılacağını bildiriyorlar.

Genel bilgilerin ardından kamu kurumlarının tarım arazisi satış ilanlarını sizlerle paylaşıyoruz. İllere göre liste, hangi kurumun hangi şehirde satış yapacağı ve genel satış bilgilerini aktarıyoruz.

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü kent genelinde yer alan bazı taşınır ve taşınmazları satışa çıkardı. Çorum belediye Başkanlığı ise 10 adet hobi bahçesi satışı yapılacağını ilan etti. Adapazarı Belediye Başkanlığı ise 20 adet bahçe satışı yapacak. Akeşehir Belediye Başkanlığı 9, Marmaris Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü ise 2 adet arazi satışı yapacak. SGK'da Manisa'da 17 bin 165 m2 arazinin satışını gerçekleştiriecek.

İşte tüm bu satış ilanlarına dair duyuru detayları.

Aylık Tarım Arazisi Satış İlanları Yayımlandı! İl İl Liste Örnek Fiyat ListeleriAylık Tarım Arazisi Satış İlanları Yayımlandı! İl İl Liste Örnek Fiyat ListeleriAylık Tarım Arazisi Satış İlanları Yayımlandı! İl İl Liste Örnek Fiyat Listeleri

Kurumların arsa satış duyurularına ulaşmak isteyenler, her kurumun resmi sitesini ziyaret edebilir ihale veya son duyurular bölümündne tarım arazisi satış ilanlarını görüntüleyebilirler. Bunun dışında ilan gov tr adresinden tüm satış ilanları toplu halde görüntülenebilir. Tarım arazisi satışları ihale ile olduğundan ilan edilen tarihe kadar vatandaşların başvurularını yapmaları gerekmekte.

Kurumların talep ettiği şekilde ihale başvurularını yapanlar ihale tarihlerinde açık artırmaya katılıp kendi tekliflerini sunabilirler. Her kurum şahsen başvuru yöntemini kabul edip kurumdan şartname alınmasını istiyor.