Bakan Kurum Açıkladı! Emlak Konut Tarihi Kampanya ile Rekor Satışa İmza Attı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yeni konut kampanyaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Bakan Kurum Açıkladı! Emlak Konut Tarihi Kampanya ile Rekor Satışa İmza Attı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yeni konut kampanyaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Tarihi kampanyayı fırsat bilerek konut fiyatlarına zam yapanları uyaran Bakan Kurum, Emlak Konut GYO tarafından yapılan kampanya ile kısa sürede elde edilen büyük başarıya da dikkat çekerek toplam satış rakamını açıkladı. Detaylar haberimizde...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum konut sahibi olmak isteyen kişiler için başlatılan konutta fırsat dönemi kampanyasını değerlendirdi.



MURAT KURUM VATANDAŞA SESLENDİ: KONUT FİYATLARINA ZAM YAPANLARI BİZE ŞİKAYET EDİN!



Konu hakkında açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum indirim ve kredi kampanyasının duyurulmasının ardından konut fiyatlarına ayarsız zam yapanları uyararak vatandaşa seslendi.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum kampanyaya dahil olan hiçbir kişi ve kuruma zam yapma hakkı tanımayacaklarını belirterek vatandaşların konu hakkında ki şikayetlerini bakanlığa iletmelerini istedi.



Vatandaşa haksızlık yapılmasına asla müsaade etmeyeceklerini belirten Bakan Kurum "Vatandaşımız bize bildirirse bunun biz takibini yaparız. Biz bu çatı altına girenlere (kampanyalar) müsaade etmeyeceğiz. Onun dışında da vatandaşımızın bu noktada kandırılması bizim müsaade edeceğimiz bir şey değil" açıklamasında bulundu.



EMLAK KONUT GYO TARİHİ SATIŞ REKORU KIRDI!



Tarihi konut kampanyası kapsamında Emlak Konut GYO tarafından başlatılan 2 yıl ertelemeli konut satışlarına da değinen Bakan Kurum Hayallerini Erteleme Türkiye adı verilen kampanya kapsamında 7 günde 3 bin konut satışı yapıldığını duyurdu.



Emlak Konut GYO tarafından yapılan 7 günlük konut satış rakamının toplam değeri ise 3,5 milyar lira olarak açıklandı.



Emlak365.com