Bakan Murat Kurum Elazığ ve Malatya'da İnşa Edilen Konutların Ne Zaman Bitirileceğini Açıkladı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yapmış olduğu son konuşmasında Elazığ'da yaşanan deprem sonrası bölgede yapılmasına karar verilen konutlara ilişkin açıklamalarda bulundu.
Bakan Murat Kurum Elazığ ve Malatya'da İnşa Edilen Konutların Ne Zaman Bitirileceğini Açıkladı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yapmış olduğu son konuşmasında Elazığ'da yaşanan deprem sonrası bölgede yapılmasına karar verilen konutlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum konuşmasında burada inşaatı devam eden konutların ne zaman tamamlanacağına ilişkin bilgiler verdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum video konferans yöntemiyle Elazığ İl Koordinasyon Toplantısı'na dahil oldu.



Toplantı kapsamında bir konuşma gerçekleştirilen Bakan Kurum, Elazığ'da yaşanan 6.8 şiddetinde ki depremlerin ardından bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bakan Murat Kurum konuşmasında Elazığ ve Malatya'da yapılmaya başlanan konut projeleri geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.



ELAZIĞ VE MALATYA'DA YAPILAN KONUTLAR



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum iki şehirde bulunan konutlar için çalışmaların devam ettiğini ifade ederek projelerin bir yıl içinde bitirileceğini ifade etti.



"Söz verdiğimiz gibi bir yıl içerisinde hem Elazığ'da hem de Malatya'da konutlarımızı bitireceğiz, etaplar halinde vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Elazığ merkezde ve ilçelerinde yapacağımız projelere ilişkin ihale süreçlerimiz son aşamaya geldi. Toplu Konut İdaremiz ihaleleri gerçekleştiriyor."



Murat Kurum konuşmasının devamında projeler için ihale süreçlerinin sürdüğünü ayrıca Elazığ'da Sürsürü Mahallesinde, Bizmişen'de ve Yazıkonak'taki konut projeleri içinde temellerin atıldığını vurguladı. Murat Kurum 2020 yılsonuna doğru birçok yerde konutların teslim edilmeye başlanacağını da ifade etti.



Emlak365.com