Bankadan Satılık Milyon TL'lik İşyerleri! Ankara, Antalya Hatay

Denizbank kendisine ait olan 3 farklı işyerini milyon TL'lik muhammen bedellerle ihaleye çıkardı. Gayrimenkuller Ankara, Antalya ve Hatay'da bulunuyor.
Bankadan Satılık Milyon TL'lik İşyerleri! Ankara, Antalya Hatay

Denizbank 3 farklı şehirde bulunan gayrimenkullerini satma kararı aldı. Bankanın resmi sitesinden duyurulan kararda, Ankara, Antalya ve Hatay'da yer alan gayrimenkuller için milyon TL'lik ihale muhammen bedelleri belirlendi. Bu rakamlar teklif gelmesi durumunda ise daha da artabilir. İşte Denizbank'ın web sitesinden ilan edilen o duyurular.

MİLYON TL'LİK 3 GAYRİMENKUL İHALE LİSTESİNDE

Bankanın satışa çıkardığı ilk işyeri ihale ilanı Ankara için oldu. Ankara'nın en merkezi alanlarının olduğu noktalardan birisinde gayrimenkul satışı yapacak olan banka; 5 milyon 250 bin TL ilk teklif fiyatı açıkladı. Banka duyurusunda söz konusu taşınmazın özelliklerini açıkladı. Açıklamada "Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan köprülü kavşağı üzerinde, yan tek yola cepheli; ticari hareketlilik ile yaya ve araç trafiğinin yüksek seviyede olduğu mevkide, toplamda 15 metre vitrin cepheli, 2 bağımsız tapulu olup toplam brüt 320 m2 kullanım alanlı, PRESTİJLİ DÜKKAN FIRSATI" ifadeleri yer aldı.

Diğer İki Gayrimenkul

Listede yer alan diğer işyeri Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, KIŞLA Mahallesinde yer alıyor. Depolu ve asma katlı dükkan niteliğinde olan gayrimenkul için bankanın belirlediği muhammen bedel 14 milyon 750 bin TL olarak açıklandı.

Hatay için yayımlanan dükkan ihale duyurusunda ise söz konusu gayrimenkulün Hatay İli, Payas İlçesi, DÖRTYOL YAKACIK Mahallesinde yer aldığı bildirildi. 1 bodrum kat, bir zemin kat ve 7 normal kattan oluşan işyeri nitelikli gayrimenkul için banka 4 milyon 500 bin TL muhammen bedel açıkladı.

O Tablo

Bankadan Satılık Milyon TL'lik İşyerleri! Ankara, Antalya Hatay

İHALE BAŞVURU İŞLEMLERİ

Gerçek veya Tüzel kişilik olarak ihale işlemlerine başvuruda bulunacak olan vatandaşlar başvuru ve diğer tüm işlemleri banka şubelerinden tamamlayacaklar. Dikkat edilmesi gereken en önemli husus her bir gayrimenkul için belirlenen ihale tarihleri. İsteklilerin bu tarihleri kaçırmamaları gerekiyor.