Başakşehir Kayapark Sakura Kura Sonuçları 2+1 3+1 İsim Listesi 2022!

Başakşehir Belediyesi ve Famir Yapı ortaklığında gerçekleştirilen Kayapark Sakura Evleri için hak sahibi belirleme kurası gerçekleştirildi. Kayapark Sakura Evleri kurası canlı yayın ile yayınlandı.
Başakşehir Kayapark Sakura Kura Sonuçları 2+1 3+1 İsim Listesi 2022!

İstanbul'un en güzel ilçelerinden biri olan Başakşehir'de, Başakşehir Belediyesi ile Famir Yapı ortaklığında inşa edilen Kayapark Sakura Evleri için sona gelindi. Doğa ile iç içe olan ve Çam Sakura Hastanesine yürüme mesafesinde olan Sakura Evleri'ndeki 50 daire için bugün kura çekimi gerçekleştiriliyor.

BAŞAKŞEHİR KAYAPARK SAKURA KURA SONUÇLARI!

Başakşehir Belediyesi ve Famir Yapı işbirliği ile Kayabaşı Mahallesi'nde inşa edilen konut projesinin ilk etap hak sahibi belirlemesi için kura çekimi yapıldı. Duyurulduğu ilk günden bu yana '' Sağlığın merkezinde yemyeşil bir yaşam '' sloganıyla hayata geçirilen proje kapsamında ön talep fırsatı ve maliyetine yakın fiyatlarla satışa sunulan 50 daire için kura çekimi bugün gerçekleştiriliyor.

Kayapark Sakura Evleri 6 blokta iki farklı tipten oluşuyor ve 267 adet 2+1 ile 178 adet 3+1 daire olmak üzere toplamda 455 konut inşası yapılacak. Başakşehir'in göbeğinde, Kayaşehir Mahallesi'nde 17 bin 420 metrekare alan üzerine yapılan proje, aynı zamanda Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile Atatürk Olimpiyat Stadı ve Kayapark Millet Bahçesi'ne komşu konumda bulunacak.

Başakşehir Kayapark Sakura Kura Sonuçları 2+1 3+1 İsim Listesi 2022!

Kayapark Sakura Evleri aynı zamanda İstanbul Havalimanı'na oldukça yakın, Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı ve şehir içi ulaşımı kolayca sağlanabileceği metro hatları ile otobüs durakları bulunuyor.

KAYAPARK SAKURA EVLERİ KURA İSİM LİSTESİ 2022!

Kayapark Sakura Evleri konut projesi kapsamında satışa sunulan 50 konut için kura çekimi 1 Şubat 2022 saat 11.00'da gerçekleştiriliyor. Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi'nde yapılan kura çekimi sonrası 50 dairenin yeni sahipleri belirlenecek.

Başakşehir Kayapark Sakura Kura Sonuçları 2+1 3+1 İsim Listesi 2022!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu'nun da katılım sağladığı kura çekimi sonrasında vatandaşlar ev sahibi olmanın heyecanını yaşayacak. Kayapark Sakura Evleri kura çekiminde hak sahibi olarak belirlenen kişiler Kayapark Sakura Evleri'nin resmi internet sitesi üzerinden ilan ediliyor.

BAŞAKŞEHİR KAYAPARK SAKURA KURA SONUCU SORGULAMA

Kayapark Sakura Evleri için başvuru yaparak kuraya katılmaya hak kazanan kişiler, kura sonuçlarını Kayapark Sakura Evleri'nin resmi internet sitesi üzerinden çekiliş numaraları ile öğrenebilecekler.

Başakşehir Kayapark Sakura Kura Sonuçları 2+1 3+1 İsim Listesi 2022!

Çekiliş numarasını bilmeyen başvuru sahipleri, TC kimlik numaralarını beyan ederek çekiliş numaralarını öğrenebilecekler. Kayapark Sakura Evleri kura çekimi 'Kayapark Sakura Evleri' adlı tüm sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlandı.

Kayapark Sakura Evleri kura çekimi saat 11.00'de gerçekleştirilecek. Kura sonuçları açıklandığında haberimizi güncelleyeceğiz.