Başvurusu başladı! Milli Emlak'tan 400 Bin liraya 385 m2 avlulu kargir 2 katlı lojman ve arsası

Milli Emlak'tan satılık lojmanlar ve ihale duyuruları peş peşe yayımlandı. Ağustos 2024 satılık lojman ve bahçeli ev satışı için başvuru başladı.
Başvurusu başladı! Milli Emlak'tan 400 Bin liraya 385 m2 avlulu kargir 2 katlı lojman ve arsası

Başvurusu başladı! Milli Emlak'tan 400 Bin liraya 385 m2 avlulu kargir 2 katlı lojman ve arsası - Milli Emlak satılık lojman ihalesi ve arsa duyurularını yayımlamaya devam ediyor. Hazine arazisi ve arsa ilanları ile satışlar devam ederken bir yandan ekspertiz işlemi tamamlanan kamu konutları ve memur lojmanları satışa çıkıyor. Bu ilanlara her geçen gün yenileri ekleniyor. İşte Ağustos ayının satılık taşınmaz ihalesi duyuruları...

MİLLİ EMLAK'TAN SATILIK BAHÇELİ KARGİR EV VE ARSASI İÇİN BAŞVURU BAŞLADI!

Pütürge Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği tarafından yayımlanan ihale duyurusunda "Yukarıda tapu bilgileri ile taşınmaz özellikleri belirtilen mülkiyeti Hazineye ait taşınmazların 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45’ inci maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile karşılarında belirtilen tarih ve saatte Hatip Mahallesi Hükümet Cad. PÜTÜRGE/MALATYA adresinde bulunan Pütürge Kaymakamlığı hizmet binasının içerisinde bulunan Pütürge Milli Emlak Şefliği odasında ihale Komisyonu huzurunda ayrı ayrı satış ihalesi yapılacaktır." denilerek başvurunun başladığ ve ihalenin ise 23 Ağustos tarihinde yapılacağı açıklandı. 1367 m2 büyüklüğe sahip olan 2 katlı kargir ev ve arsası için belirlenen muhammen bedel ise 1 milyon TL olarak ilan edildi.

ilan.jpg

Dursunbey Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunulan avlulu 2 katlı lojman ve arsası için belirlenen muhammen bedel ise 400 bin TL olarak ilan edildi. 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45 inci maddesi gereği Açık Teklif Usulü ile satılacak olan lojman ve arsalar için ihale 21 Ağustos 2024 tarihinde düzenlenecek. İhaleye başvuru işlemleri başlarken ihale evraklarını tamamlayarak hazırlayan kişi ve kurumlar katılım hakkı elde edecekler.

Açık teklif usulü ile yapılacak lojman satış ihalesi saat 14:30 itibari ile başlayacak olup ihalede en yüksek teklifi sunan kişi ya da kurum taşınmazın yeni sahibi olmaya hak kazanacak. İhalede satış rakamı 400 bin liradan başlayacak. İhaleye katılmak isteyen kişilerin ise ihale evraklarını hazır ederek 21 Ağustos günü en geç saat 12:30'a kadar bu evraklarını ihale komisyonuna teslim etmiş olmaları şartı aranacak. Evraklarını teslim etmeyen kişilerin başvuruları kabul edilmeyecek.

Genel Yayın Yönetmeni