Bodrum, Datça, Dalaman, Marmaris, Köyceğiz'de Yıllık 1.300 TL'den Başlayan Fiyatlarla Kiralık Dükkanlar

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı bir duyuru ile ihalesi Şubat ayı içerisinde gerçekleştirilmek üzere toplam 98 dükkanın kiralanacağını duyurdu. Belediye duyurusunda dükkanların vasıfları açıkladı.
Bodrum, Datça, Dalaman, Marmaris, Köyceğiz'de Yıllık 1.300 TL'den Başlayan Fiyatlarla Kiralık Dükkanlar

Muğla'da işyeri arayanlar için belediye başkanlığından yeni bir ihale duyurusu geldi. Belediye başkanlığı'nın kendi web sitesinde de yer alan ihale duyurusunda, kentin farklı noktalarında yer alan bölgelerinde işyeri kiralayacağını bildirdi. Yıllık 1300 TL'den başlayan kira bedelleri ile kiralanacak olan işyerleri için bir tablo hazırlayan belediye başkanlığı tek tek tüm fiyatları açıkladı.

MUĞLA'DA YILLIK 1300 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA KİRALIK DÜKKANLAR

Belediye başkanlığının yayımladığı duyurusunda toplam 98 adet işyerinin kiralanacağını açıkladı.

Muğla'nın Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan ilçelerinde yer alan işyerleri için hazırlanan tablolarda yer alan işyerleri arasında; WC, Bilet Satış Yeri ve Yazıhane Deposu, Satış Birimi, Büfe ve Kafeterya, Bilet Satış Yeri (Feribot Yazıhanesi), Lokanta, Kahvehane, İşyeri, Brandacı, Köfte Salonu, Sebze Meyve Alım Satım ve Paketleme Yeri, Taksi Durağı, Pide Salonu, Kahvehane, Büfe-Çay Bahçesi- Açık Spor ve Oyun Alanı, Kokoreç ve Köfte Satış Yeri, Halı Saha 2 Adet Soyunma Odası-Kafeterya-WC niteliğinde.

Bodrum, Datça, Dalaman, Marmaris, Köyceğiz'de Yıllık 1.300 TL'den Başlayan Fiyatlarla Kiralık DükkanlarBodrum, Datça, Dalaman, Marmaris, Köyceğiz'de Yıllık 1.300 TL'den Başlayan Fiyatlarla Kiralık DükkanlarBodrum, Datça, Dalaman, Marmaris, Köyceğiz'de Yıllık 1.300 TL'den Başlayan Fiyatlarla Kiralık DükkanlarBodrum, Datça, Dalaman, Marmaris, Köyceğiz'de Yıllık 1.300 TL'den Başlayan Fiyatlarla Kiralık DükkanlarBodrum, Datça, Dalaman, Marmaris, Köyceğiz'de Yıllık 1.300 TL'den Başlayan Fiyatlarla Kiralık Dükkanlar

Fiyat Listesi

İşyeri kiralama işlemlerinin yeri zamanı ve ihaleye ilişkin yapılan resmi açıklamada "Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığının mülkiyeti, yönetimi ve tasarrufu altında bulunan, aşağıda nitelikleri, kira süreleri, yıllık tahmini kira ve geçici teminat bedelleri belirtilen 98 adet taşınmaz; 17.02.2022 tarihinde saat 14.00’de 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine göre ‘Açık Teklif Usulü’ ile ilanda belirtilen sıraya göre kiralanmak üzere ihale edilecektir." ifadeleri yer aldı. Belediye başkanlığı duyurusunda ihale işlemlerinin Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi ‘Çok Amaçlı Salonda yapılacağını duyurdu.

İHALE BAŞVURU İŞLEMLERİ

İhaleye katılmak isteyenler için başvurular gerçek kişi veya tüzel başvuru şekliyle yapılacak. Başvuruda bulunacak olan vatandaşlar için başvuru evrakları hazırlanan ihale başvuru kılavuzunda listelendi.

Başvuru işlemleri; Kimlik Sureti ve T.C Kimlik Numarası, Yerleşim Yeri (İkametgâh) Belgesi ve Nüfus Aile Kayıt Örneği, Temsil durumunda vekil adına düzenlenmiş ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile yapılacak.

Tüm bu süreç için Muğla Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülecek. Vatandaşlar detaylı bilgiye belediyenin bu biriminden öğrenebilecekler.