Bodrum'un Yüksek Katma Değerli Gayrimenkul Projesi İçin Dev İşbirliği!

Aksoy Holding tarafından Bodrum'da gerçekleştirilen gayrimenkul projesi Epique Island için önemli bir sözleşmeye imza atıldı.
Bodrum'un Yüksek Katma Değerli Gayrimenkul Projesi İçin Dev İşbirliği!

Aksoy Holding tarafından Bodrum'da gerçekleştirilen gayrimenkul projesi Epique Island için önemli bir sözleşmeye imza atıldı. Marriot International ile imzalanan sözleşmeyle Epique Island projesi The Ritz-Carlton Residences bünyesine katılacak.

Aksoy Holding Bodrum'da yapılan gayrimenkul projesi Epique Island projesi için önemli bir sözleşmeye imza attı. Bodrum'da bir yarımada üzerinde kurulan proje 74 villadan oluşurken bugüne kadar 200 Milyon euroluk bir yatırım ile 6 bin kişiye istihdam alanı açıldı.



DEV PROJE 2021'DE HAYATA GEÇECEK



Marriot İnternational ile Aksoy Holding'in yaptığı anlaşma gereği Marriot'un Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgelerindeki ilk bağımsız rezidans projesi 2021'in ikinci çeyreğinde hayata geçecek.



Aksoy Holding'in CEO'su Batu Aksoy ve Marriot İnternational Lüks Grubu Başkan Yardımcısı Şafak Güvenç iki şirket arasında Bodrum'daki projeyi bir toplantı ile kamuoyuna duyurdular.



Bodrum'un Yüksek Katma Değerli Gayrimenkul Projesi İçin Dev İşbirliği!



YÜKSEK KATMA DEĞERLİ YATIRIM ÖRNEĞİ



Bodrum'daki proje Epique Island ile yatay mimari sisteminin önemli bir örneğini hayata geçirdiklerini söyleyen Batu Aksoy, “Bu proje sadece ulusal ölçekte değil uluslar arası ölçekte de önemli bir yatırım olacak. Yüksek katma değerli yatırımlara Epiuqe Island örneği verilecek. Projemiz mevcut konseptiyle ve sosyo-ekonomik dönüşümüyle dünyada örnek bir proje olarak gösteriliyor. Nitelikli turizm gelirlerine katkı sağlıyoruz.” dedi.



Emlak365.com