Bu Fiyata Kaçıran Üzülür! Vakfbank'tan Satılık 125 M2 Ara Kat 3+1 Daire 110 Bin TL

Vakıfbank satılık gayrimenkuller için kelepir fiyatlarını duyurdu. Sahibinden satılık daire için bile bulunmayacak fiyatlara Vakıfbank satıyor!
Bu Fiyata Kaçıran Üzülür! Vakfbank'tan Satılık 125 M2 Ara Kat 3+1 Daire 110 Bin TL

Bankalardan satılık daire ilanları ucuz konut fırsatı arayan kişiler tarafından yakından takip edilirken bu ilanlardan birini de Vakıfbank verdi. Türkiye'nin en büyük bankaları arasında yer alan ve devlet bankası olması nedeni ile güven veren Vakıfbank satılık gayrimenkuller için Haziran ayına özel beklenen güncellemesini yayımladı.

Yayımlanan yeni güncelleme kapsamında bankadan ev sahibi olmak ve icradan satılık daireler için uygun fiyatlar arayan kişilere yeni seçenekler sunuldu. Piyasada ortalama konut fiyatı Merkez Bankası tarafından açıklanan son konut fiyat endeksi verisine göre 1 milyon TL barajına dayanırken bankalar ise ellerine bulunan taşınmazları kelepir fiyatlarla piyasa fiyatlarının yarısının bile altına teklif verene satıyorlar!

VAKIFBANK SATILIK GAYRİMENKULLER HAZİRAN 2022 İLANLARI!

Kamu bankası olmasının yanı sıra Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olması ile de dikkat çeken Vakıfbank ev sahibi olmak isteyen müşterilerine ellerinde bulunan taşınmazları kelepir fiyatlarla satın alma imkanı sunuyor. Vakıfbank'tan satılık gayrimenkuller düşük fiyatları ile dikkat çekerken ilanlar bankanın resmi internet satışı sitesi olan Vakıfbank İntengo sitesi üzerinden yayımlanıyor.

Bu Fiyata Kaçıran Üzülür! Vakfbank'tan Satılık 125 M2 Ara Kat 3+1 Daire 110 Bin TL

E-İhale yöntemi ile satışa sunulan taşınmazlar için ilanları görüntülemek isteyen kişilerin Vakıfbank intengo sitesine giriş yapmaları yeterli oluyor. Ancak sistemde yer alan ve teklif verilmek istenen taşınmaz için kullanıcı şifresi sadece Vakıfbank şubeleri üzerinden satışa sunulan taşınmaz için belirlenen teminat bedelinin bankaya yatırılması durumunda şubeden verilebiliyor.

Bu Fiyata Kaçıran Üzülür! Vakfbank'tan Satılık 125 M2 Ara Kat 3+1 Daire 110 Bin TL

VAKIFBANK'TAN SATILIK KONUT, APARTMAN DAİRESİ SATIŞ FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Bankadan satılık müstakil evler ve bahçeli ev ilanları siteden yayımlanırken aynı zamanda apartman dairesi, dükkan, arsa ve tarla ilanları da satılık gayrimenkuller arasında yer alıyor. Bankanın satışa sunduğu taşınmazlar arasında yer alan apartman dairesi için farklı fiyatlar sunulurken Bitlis Merkez sınırları içerisinde yer alan 125 m2 apartman dairesi için belirlenen satış fiyatı 110 bin TL olarak uygulanıyor.

Batman Kozluk ilçesinde yer alan ara kat ön cephe 97 m2 apartman dairesinin satış fiyatı ise 113 bin TL ile ilk teklif sahibini bekliyor. Banka taşınmazlar için aynı zamanda yüzde 1,29 faiz oranı ile Vakıfbank banka gayrimenkulü konut kredisi desteği de sağlıyor.